anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu pot deloc sa inteleg poza asta.
Stie cineva ce ar insemna sau simboliza?

http://postimg.org/image/a9agz07t5/

Răspuns Câştigător
| Wøodenpints a răspuns:

Îmi place că mulți încearcă să înțeleagă chestii care nici măcar nu-s făcute să fie înțelese. Fie că-i vorba de poză sau poezie. Majoritatea chestiilor astea mai abstracte, nici măcar n-au fost făcute să simbolizeze ceva. Pur și simplu cel care le-a creat a mers pe ideea că vor exsta destui proști care să încerce să-i dea un sens și un mesaj creației lui.
Sunt chestii care doar arată sau sună bine fără să însemne nimic. Fără să reprezinte niciun substrat pe care doar unii îl înțeleg. Lasă-le așa. Nu-ți prăji creierii încercând să găsești simboluri acolo unde astea nici măcar nu există.

25 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Acum fiecare vede ce vrea.
Mie mi se pare ca e vorba despre trecerea timpului, despre instabilitate, degradarea omului, cat si a naturii.thinking

| MarianWLF a răspuns:

Ce sa zic thinking
-iubeste natura
-sunt atat de slab ca ma ia vantul
-prea beat sa mai stau in picioare
-lemne pentru gratar
-vreau sa ma urc in corcodus
laughing

| anonim_4396 explică (pentru MarianWLF):

laughing

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

E o poza foarte abstracta

| Croampa a răspuns:

Wtf?

Alea de langa om sunt picioare si el e rupt in jumate, ca nu inteleg?!

| anonim_4396 explică (pentru Croampa):

Nici eu nu inteleg sad

| MaliciousDeath a răspuns:

Poate sa fie vorba si de faptul ca alegerile tale pot rani pe cei din jur, poti s-o intelegi si ca pe o preferinta a comuniunii cu natura in schimbul celei cu societatea.Si cum a mai zis cineva, poate sa fie vorba si de ancorarea in trecut.Refuza realitatea, asa ca "prezentul" lui(cel cu picioarele pe pamant) sufera.Desi mi se pare ca sunt picioarele altcuiva acolo, ma rog. Poti sa faci o gramada de asocieri daca ai timp.Iar daca ai chef sa mai rezolvi cateva ghicitori de genul(aiurea spus, avand in vedere ca nu exista un raspuns anume):http://www.moonassi.com/

| Zaygon a răspuns:

In opinia mea, poza asta reprezinta ancorarea omului in trecut considerandu-l a fi parte din el si indiferent de incercarile pe care le avem si le vom avea trecutul face parte din noi si nu putem nega asta.winking

| anonim_4396 explică (pentru Zaygon):

Altul care imi face compunere.
Si mai esti si la real.

| Zaygon a răspuns (pentru anonim_4396):

Oi fi eu la real dar arta reprezinta o forma de exprimare. Iar aceasta arta poate face dintr-un om zeu.
Stai sa vezi cand scriu poezii cum ii. :p

| anonim_4396 explică (pentru Zaygon):

Ah, nu le am deloc cu exprimarea asta.
Nu-mi plac cartile cu descrieri aiurite sau multe.
Spre exemplu, nu-mi plac cartile lui Jules Verne.

Nici poezia nu-mi place. Imi plac 2 poezii si atat.
De mica m-am invatat ca poezia trebuie sa aiba rima aia tampita si sa fie vesela.
Unora le place si ii respect pentru asta.
Trebuie sa ai rabdare si ceva capacitate sa intelegi.

Sunt genul de om caruia ii plac detaliile, dar sa nu te apuci sa-i zici
" Aa, acea frunza de un verde deschis, un verde ca smaraldul, ce numai in tarile..."
fiindca te injura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Reprezintă legatura dintre om si mediu. Reprezintă faptul ca tot ceea ce exista se completează pentru ca suntem egali. Simbolizeaza faptul ca ar trebui sa existe pace intre om si natura.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mda... Se cunoaste ca esti de la filo laughing
Aveti textul ala specific la voi din care trebuie sa deducem noi.

Spune-mi ca pentru real.
Copacul in bratele omului inseama aia, omul jumate in pamant inseamna aia si omul din partea cealalta inseamna aia.

Pai e completarea dintre un copac si un om. Nu stiu cum sa explic asa.
Poza încearcă sa sfatuiasca intr-un fel, pe oameni sa nu-si mai bata joc de mediu.

Din prima mi-am dat si eu seama ca este vorba despre natura, dar nu am inteles cum sta treaba.

Deci ai inteles ce am vrut sa spun?

Da,da. Protejati natura.

Da...daca ar si respecta oamenii asta, ar fi frumos, dar na...

| Petrica1337 a răspuns:

Tot ce tine de natura si pace Ii apartine lui Dumnezeu.
Bani, masini, faima, popularitate, femei si tot felul de porcarii din ziua de azi apartin diavolului.
Viata ca si om, e scurta. Viata vesnica conteaza cel mai mult.
Poza arata ca acel om Il iubeste pe Dumnezeu mai mult ca orice si renunta la viata crunta pentru a trai viata vesnica, de glorie.
"Doar un visator poate spune asa ceva"
Sper ca v-am readus cu picioarele pe pamant.
Aveti grija de voi!winking

| roxyadryan a răspuns:

Din cate am vazut pare a fi un om care se tine de un copac pentru a nu fi absorbit de paman sa ma exprim asa iar in sparele lui e un fel de fata fara trunci nu inteleg nimic...

| Liviu a răspuns (pentru roxyadryan):

Ce plamanii ai draguta.

| EmAkuma a răspuns:

Eu am mereu o logica mai ciudata si vad totu' gresit da' uite ce vad eu : un copil care a ramas fara mama, adica corpul din care se rupe copacul pare de femeie si dah, copacul parca arata mormantul sau ceva de genu' rolling on the floor. Cu placere pentru ilogica

| anonim_4396 explică (pentru EmAkuma):

Merci laughing Ce sa zic? laughing)

| EmAkuma a răspuns (pentru anonim_4396):

Apreciaza smug

| anonim_4396 explică (pentru EmAkuma):

Apreciez smug