Sun mai multe...
de ex: singur pe lume, morometii, insula misterioasa, o calatorie spre centrul pamantului. dar preferata mea este Singur pe lume de Hector Malot
Ultima noapte de dragoste, Intaia noapte de razboi mi-a placut in liceu. Dar mai citesc si basme ca sa uit de criza.
Maini inzestrate de Ben Carson (este o carte care descrie adevarata viata a unui neurochirurg. este chiar speciala si la sfarsit ajungi sa te gandesti la multe lucruri referitoare la propria persoana)
incearca sa o citesti si cu siguranta iti va placea.
Preferata mea este Elevul Dima dintr-a 7a. Saptamana asta vreau sa imi cumpar Gargui, cred ca e o carte pe cinste. Poti citi orice vrei tu
Floris, dragostea mea, Supermenajera, MA dau in vant dupa cumparaturi, Pitulicea si multe altele
Ion de Liviu Rebreanu, Maitreyi de Mircea Eliade, Dama cu camelii de Alexandre Dumas, fiul, Anna Karenina de Lev Tolstoi, Romanul adolescentului miop de Mircea Eliade, Singur pe Lume de Hector Mallot, Enigma Otiliei de George Călinescu, Ultima Noapte de Dragoste, întâia noapte de război de Camil Petrescu, Suflete Tari de Camil Petrescu, Idiotul de Feodor Mihailovici Dostoievski, Cei patruzeci şi cinci de Alexandre Dumas, Al cincilea multe de Paul Coelho, Nopţi albe de Feodor Mihailovici Dostoievski. ş. a. m. d.
Depinde şi de varsta şi gusturile pe care le ai.
pa, pa.
Imm...
Eu personal am ramas impresionat de Harry Potter.
Dar apoi am incercat Trainspooting(irin welsh), o carte violenta nu prin continut ci prin limbaj, m-a relaxat extraordinar, e vorba ca e usor de citit m-am simtit de parca as citi un blog, nu o carte, cel putin la fel de intersanta ca Harry Potter.