anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

,, o casa fara carti este o casa trista deprimanta nedemna". esti contra sa pro argumenteaza-ti raspunsul.

Răspuns Câştigător
| Radioactive a răspuns:

Sunt pro! Cartile sunt ca bijuteriile pentru mine! Nu ma mai satur de ele! Cum nu pot sta in casa fara bijuterii, nu pot sta nici fara carti! Bijuteriile le port de multe ori si am ajuns sa citesc a doua oara cartile care mi-au placut foarte mult! Mai bine zis cartile sunt precum temerile fiecaruia! Odata si odata tot trebuie sa le infrunti! O casa fara carti e cea mai urata! Nu-mi place cand merg la tara si unii oameni nu au nicio carte in casa! Brr, ma sperie si ideea ca unii oameni nu citesc nicio carte(poate doar cand merg la scoala, de pe manuale)! Dar nici macar din curiozitate> Cartile sunt adevarate comori, nu pot sta o zi sa nu citesc cel putin 50 de pagini! Pur si simplu ma relaxeaza!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O casa fara carti este ca o biblioteca fara cetitori.

| Jeny1 a răspuns:

Mai ales fara cartile care te fac sa evoluezi! Dar cartilor care nu iti mai spun nimic, poti sa le dai drumul, cu un bilet de calatorie, vezi mai multe aici, http://cartilibere.blogspot.com

| 10011993 a răspuns:

Sunt pro i contralaughing
in ziua de azi sunt atatea lucruri interesante de facut incat nu prea mai am timp de carti, insa anumite carti trebuie utilizate. dar viata e prea scurta sa ti-o irosesti citindwinking