| usuk a întrebat:

[o intrebare grea]

[durere-tristete-amaraciune-gelozie-mahnire-ura]

Daca ar fi sa le cuprindeti pe toate intr-un desen, cum ar arata desenul?
-funda-

Răspuns Câştigător
| guiwenneth a răspuns:

Sincer,eu as desena o persoana in centru,o fata iar in spate o pasune cu stejari. Pielea i-as face-o palida, mulata pe oase, dar i-as da trasaturi frumoase, semn ca gelozia o deformeaza, ii ia frumusetea de care nu e multumita.Parul negru si lung l-as face ca curge in spate tarandu-se spre stejari,incolacindu-i,sugrumandu-i,acestia fiind uscati,morti(reprezentarea urei). cerul pal,gol,mohorat de un gri deschis,pe alocuri mai inchis. Ochii cu privirea goala, un ochi negru ca noaptea iar celalalt albastru pal, aproape alb.Din cel negru curge o lacrima neagra ca smoala si irisul, plin de rautate pe cand din celalalt ochi ar curge o lacrima perfect alba ce cade pe pamantul reavan, uscandu-l si crepandul(de tristete)Expresia intreaga a fetei trebuie sa exprime un calm desavarsit dar in acelasi timp sa urle de durere pe dinauntru facand lucrurile din jurul ei sa vibreze de energie negativa.Eu asa as face daca ar trebui sa desenez asa ceva(putin cam ciudat, dar asa e arta, de multe felurilaughing)Sper ca ti-am dat o idee pentru desen, poti sa folosesti ideea asta oricum eu nu as face desenul asta laughing spor la desen.

| usuk explică (pentru guiwenneth):

Mersi frumos de idee, superba idee

| guiwenneth a răspuns (pentru usuk):

N-ai pentru ce:*, pe urma sa-mi trimiti si mie un link cu desenul sa vad cum ti-a iesit happy

7 răspunsuri:
| Holocaust a răspuns:

Uite,poate gif-ul asta iti reda inspiratia:http://i.imgur.com/HWH9FOm.gif

| Rakanishuu a răspuns:

De ce ai vrea sa desenezi asa ceva? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Groaznic de splendid cu foc pe alaturi si satane facand un dans tribal in jurul iazului de foc unde se afla oameni nevinovati si ingerii sfinti ai lui Dumnezeu care se uita bucurosi la spectacol, cea mai frumoasa creatie artistica vreodata.
De fapt cred ca ar fi o camera varuita in negru.

| DyDyy23 a răspuns:

Eu as desena un om intr-o padure intunecata omul stand in genunchi langa un pom cu o fata rea, si intunecata dar mai ales palida.Padurea de exemplu as face-o gri spre negru iar omul l-as face alb la fata si la maini, el, fiind imbracat intr-o camasa rupta(alba)si cu o pereche de pantaloni sfasiati de culoare gri. Apropo eu l-as desena fara papuci ca sa dea senzatia asta de....saracie,amaraciune.Sper ca te-am ajutat!

| Mimi_Madalina_1998 a răspuns:

Daca ai talent la desen, atunci ar iesi ceva frumos. Dar poate sa iti inspire tristete...