anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O mama isi sarbatoreste a8-a aniversare, iar fetita ei de 8 ani are ochii albastri.
Oare este posibil?
funda!

20 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Niciunul nu a dat intocmai raspunsul corect. Este posibil pentru ca mama este nascuta pe data de 29 februarie. Ceea ce de fapt inseamna ca are 32 de anihappy.

| Alion a răspuns (pentru TheAce):

Daca e nascute pe 29 februarie la cea de-a opta aniversare va avea 36 de ani, pentru ca la prima aniversare are deja 4 ani, deci 4 + 8X4 =36. chiar ma mir ca s-a mai gandit cineva la raspunsul asta logic in afara de mine. toti ceilalti au dat raspunsi de retarzi happy

| TheAce a răspuns (pentru Alion):

Nu are deja 4 ani cand se naste...laughing)). La a 2-a aniversare va avea 4 ani. Poti sa verifici. Insa raspunsul e oricum 29 februarie.

| Alion a răspuns (pentru TheAce):

Din cate stiu eu prima anivesare se sarbatoreste la un an ( sau in cazul de fata 4 ) de la nastre. prima aniversare nu este atunci cand te-ai nascut, cand ai practic 0 zile; ma rog nu mai conteaza. Bafta!

| TheAce a răspuns (pentru Alion):

Daca te-ai nascut pe 29 inseamna ca.te-ai nascut pe 29... big grin. Intelegi acum?

| ThePoet a răspuns:

Da, este posibil pentru ca nu se precizeaza ce aniversare se sarbatoreste. Poate sarbatoreste a 8-a aniversare a fetitei, sau a 8-a aniversare a casatoriei.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate e nascuta in an bisect = are 32 ani.

| Crucified a răspuns:

Vrei sa zici ca o mama poate naste la 0 ani laughing rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| Crucified a răspuns (pentru TesTing):

Sunt prea..tocy..nu? rolling on the floor

| Anonima264 a răspuns:

Nu inteleg la ce te referi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca sarbatoreste a opta aniversare de la casatorie spre ex, atunci este chiar foarte posibil

| Alion a răspuns:

Este posibil daca mama s-a nascut pe 29 februarie. daca isi sarbatoreste a 8-a aniversarea inseamna ca are 9x4=36 ani la 36 de ani poti avea o fetita de 8 ani. Insa faptul ca fetita are ochi albastri mi se pare imposibil pentru ca eu cel putin nu am mai vazut si nici auzit de oameni care sa aiba ochi albastri rolling on the floor. Funda?

| Haidu_Arnold_1995 a răspuns:

Si daca intrebarea se refera la ochii fetitei?

| CostitaAfumata a răspuns:

Ea sarbatoreste ziua ficei ei.

| umbro a răspuns:

S-a nascut gravida

| Low123 a răspuns:

Eu zic ca se poate.Depinde a cui aniversare este...

| Heracleitos a răspuns:

Nu pentru ca Daca este a a8-a inseamna cca si fetita ei trebuie sa fie intra8a