Imi place Enya atat incat mi-e imposibil sa spun care melodie imi place mai mult. As asculta-o in nestire.
Daca ar fi sa "aleg", as pune in fruntea listei melodiile pe care le canta in gaelica.
Enya. Eram sigură. :)
Mi-e greu să aleg o singură melodie.
http://youtu.be/2ABlQXmbcp8
Îi doresc la mulţi ani şi la şi mai multă muzică bună. :)
Puteam sa zic Godzilla, ca a avut premiera in aceeasi perioada in cinematografe
Mersi oricum!
Când e vorba de aero şi preferinţele muzicale, nu sunt prea multe opţiuni.
Cu plăcere oricum.
Eşti cu Enya în sus, Enya în jos, aproape cum e cristidinbucuresti cu pantofii.
Eh, deh, tu mai cunosti lumea de pe site de atata timp. Totusi, cristidinbucuresti chiar exista sau e un troll mai neobisnuit? Ultima lui intrebare n-a mai fost despre pantofi, ci despre revelioanele de pe vremea comunismului.
Nu că i-aş duce grija, dar, din câte am observat, cristidinbucuresti e un homofob înrăit cu un fetiş pentru picioarele fetelor şi pantofi de damă, care îi condamnă la chinuri veşnice pe cei care se întâmplă să aibă alte orientări sexuale sau fetişuri...dar a lui e bun, place la doamne-doamne, şi va trăi pe un norişor, printre ingeraşe (să le pupe picioruşele).
Este pentru prima data cand aud de aceasta cantareata.
Are un timbru frumos, sunt neinformat, nu pot spune mai mult.
Pana si parturile tale sunt de fluture aero
: ))
Este prima data cand ii aud numele si totusi m-a fascinat!
Imi poti spune te rog cum se numesc melodiile din videoclipul postat de tine?(vreau sa le adaug in playlist)
Mersii!
- Less than a Pearl (cantata in Loxian, o limba mixata/invetanta de ea bazata partial pe limbile lui J.R.R. Tolkien)
- Orinoco Flow(Sail Away - melodia care a introdus-o prima data pe plan international acum 25 de ani; e destul de cunoscuta cam de oricine chiar daca nu ajung toti sa cunoasca artistul) - paranteza lunga aici: e melodia care practic i-a definit un stil propriu in lumea muzicii. Interesant e ca intregul album din care este extrasa melodia a fost un experiment. Si, intamplator, Enya e astazi una dintre artistele cu cele mai bune vanzari in lume, cu toate ca nu e prea cunoscuta, se vand albumele ei in tacere deplina! Uimitor
- Book of Days
- Anywhere Is (cantata si-n prezenta Papei Ioan Paul al II-lea mai demult)
- Caribbean Blue
- Amarantine
- Trains and Winter Rains.
Iti mai recomand Only Time, May it be(din Lord of the Rings), Wild Child, It's in the rain. Astea ca melodii mai populare/comerciale(au si videoclipuri oficiale pentru marketing; niste videoclipuri foarte artistice, pe masura muzicii).
Descopera mai departe daca iti va placea. E o discografie destul de vasta pe acolo.
Ti-as acorda funda sincer(insa nu pot dat fiind ca tu ai pus intrebarea initiala : ) ).
Mersii mult!
Cum se numeste melodia care incepe la secunda 28 din videoclipul ala al tau de pe youtube?
Am scris mai sus ordinea fiecarei melodii. A mai intrebat cineva.
https://www.youtube.com/watch?v=LTrk4X9ACtw
Mie cel mai mult imi place Caribbean Blue.
https://www.youtube.com/watch?v=5yRgiXh2fP4
Kornelia33 întreabă: