| KingJulien a întrebat:

Oare vedetele(in special actori, mari actori :Ex.johny depp)au ceva liceu, facultate de actorie, cum sa ajungi ca ei, cum sa fac sa dovedesc ca vreau, imi place, si cu asta vreau sa ma ocup tot restul vietii mele >dau fundita :*

Răspuns Câştigător
| Bunny a răspuns:

@Doctor4Hell Johnny Depp nici macar nu a terminat liceullaughing.A renuntat la 15 ani.De unde ai ajuns tu la faptul ca a facut si facultate? Si tu ai impresia ca toate filmele si toti actorii sunt in America? E plina America de ei si nu stiu cati sunt buni.Se fac mult mai multe filme in India si multe sunt chiar mai bune.
Referitor la intrebare:Unii dintre marii actori au avut parinti care la randul lor au fost actori sau au avut o situatie foarte buna, ori au avut noroc sau au avut o cunostinta care s-a ocupat de ei, ori au inceput de mici copii si au stiut cum sa se invarta in lumea respectiva etc. Difera de la caz la caz.Sunt milioane de actori dar lumea cunoaste in general cateva zeci care sunt foarte comercializati.Sunt foarte putini care vad filme vechi sau nepromovate sau urmaresc evolutiilor actorilor mai "stersi" etc. Gandeste-te ca poate fiecare viseaza la ceva maret dar trebuie sa ai mai intai un plan de rezerva. Ceea ce vrei tu, e o sansa la un milion.Gaseste-ti ceva mai realist, fa-ti planul de rezerva, incearca-ti norocul si daca nu reusesti urmeaza alta cariera.
Daca ai talent pe bune si ai si norocul sa nimeresti intr-un loc bun, fii sigura ca o sa ti se recunoasca meritele dar asta nu inseamna ca o sa ajungi ca Jodie Foster.Actor e si tipul care apare 2 minute intr-un film.Nu facultatea te aduce in lumea lor. Majoritatea celor buni (care sunt chiar buni) nu au facultate(Al Pacino, Whoopi Goldberg, Uma Thurman, John Travolta, Jim Carrey etc).
De tine nu s-a ocupat nimeni sa te bage in lumea asta de mica.Acum incepe sa fie dificil.Intr-adevar aici in tara sunt sanse foarte reduse si ncii macar filme calumea nu se fac.Cum am mai zis, incearca-ti norocul, asuma-ti riscul si pleaca in lumea, da cateva auditii si daca nu merge urmeaza planul de rezerva.Doar ai grija sa fie ceva bun si pentru toata viata. Visele raman vise pentru oricine.Succes in viata si sper sa iti gasesti adevarata inclinatie.happy

4 răspunsuri:
| ieu a răspuns:

Nu este neaparata nevoie sa ajungi populara ca sa iti dai seama ca stii ce vorbesti in materie de actorie...sunt multi (Dan Puric) care nu sunt asa de celebri in America si in alte tari, dar au talent de geniu si stiu despre ce vorbesc. Popularitatea nu este un mijloc de referinta in acest caz, si in toate cazurile de arta. Eu vreau sa urmez conservatorul...nu trebuie sa imi spun ca daca intr-adevar sunt bun, trebuie sa ajung ca David Gilmour (Pink Floyd). Trebuie doar sa stii ca lumea - sa fii toba de carte in materie de ce faci. Restul spune de la sine. Sper sa te fi ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pasarica, nu este de ajuns sa vrei, sa iti doresti si ***...trebuie sa ai talent.pentru a fi actor trebuie sa indeplinesti anumite cerinte si da, toti au o scoala de actorie, o facultate, un liceu, o scoala.nu este normal?

| Doctor4Hell a răspuns:

Vrei sa devii Actrita s-ar parea, pai da.Johny depp vad la tine, si da a facut si liceu si facultate.Dar ambele fiind axate pentru actorie.El insa a avut si norocul sa se nasca in America unde a urmat o facultate de Actorie, a jucat intr-o piesa foarte importanta si a fost vazut de mai multi producatori.Acestia l-au ofertat la mai multe filme dar ca roluri secundare, dupa care a fost ofertat pentru roluri principale datorita talentului pe care il are in asi face treaba excelent indeplinita.Deci ca un rezumat iti trebuie un liceu in care sa poti invata mult, sa te faca sa vb coerent(a) sa-l termini si sa termini dupa o facultate de actorie(Daca se poate in America)

| RMG a răspuns (pentru Doctor4Hell):

Ce facultate a facut mai exact?