| mssGirl a întrebat:

Ok oameni buni, deci sunt intr-o sotuatie destul de urata, am avut o tema la tehnologie.si trebuia sa facem o icoana pe sticla. la care eu am ales sa folosesc si foita de aur.sincer atunci cand am fost sa imi cumpar celelalte chestii necesare pentru a termina odata tema asta... am uitat de terebentina( substanta care se pune pe sticla in locul unde vrei sa lipesti foita, dupa care pui foita de aur care se lipeste doar cu asa ceva) crying sunt cam disperata. deci imi puteti spune va rog din ce se face terebentina? plsss.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu eu pentru a lipi foita de aur pe lemn, sticla trebuie mai intai sa degresezi suprafata cu sherlac{amestec din fulgi de sherlac si alcool tehnic 96%(se gaseste gata amestecat)}, apoi aplici MIXTIONUL de care se va lipi foita. dupa ce ai aplicat foita izoleaz-o tot cu sherlac pentru a nu se oxida (innegri). spor!

2 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Terebentina se fabrica prin distilarea rashinei de brad. Nu cred ca ai posibilitati tehnologice pentru asta. De ce nu cumperi niste ulei de terbentina (ca de asta ai nevoie) de la un magazin specializat de chimicale sau de la Fondul Plastic sau cum se mai cheama acum(de unde iti cumperi tu culorile, pensulele s.a.m.d)?

| mssGirl explică:

Pfff as putea sa ma dau batuta chiar acumcrying am scris si gresit "situatie" angry angry