Http://www.scribd.com/ Publica-le aici si fa-ti cat mai multa reclama.Eu chiar as vrea sa citesc ceea ce ai scris tu. Daca esti dispusa sa-mi trimiti nuvelele si povestioarele tale, lasa-mi id-ul pe privat. Spor la scris.
As sugera sa scrii opere literare, filozofice sau psihologice in care sa expui cea ce simti impartial astfel risti sa ajungi in tagma acelorasi emisiuni profitoare de sentimente umane gen Andrea Marin, OTV, Din dragoste, despre care pot sa-ti spun ca tineretul deja vomita...raminind interesati doar pensionarii si copiii.
Da harciog, sunt de acord dar depinde ce intelegi tu prins ''sentimental''. Atunci cand spun cuvantul asta, eu ma refer la operele in care eu-l liric pune in evidenta atat trairile sale, cat si cele ale personajelor, care, de obicei, fac parte ori din lumea necuvantatoarelor, ori sunt diferite obiecte.Cat despre ''profitul de sentimente umane''cum il numesti tu, nu e genul meu de expunere, la fel ca si al emisiunilor enumerate de tine.
Intro seara rece si inorata un mos batran nu avea unde sa se adapostasca de frig si amars el cat a mers si a batut la o usa.
El a fost gazduit de o doamna pe nume Sara care a fost foarte buna cu el.
El a decis sa ramana acolo.
In ziua urmatoare a colindat strazile sa-i gaseasca un cadou Sarei. A mers si a dat de niste copilasi care i-au aparut in cale si care erau inghetati de frig.Sara i-a primit in casa ei si copilasii s-au transformat in niste spiridusi, Sara a devenit cra ciunita, iar mosul mos Craciun.
Sfarsit.
Duduc întreabă: