| another_emo_girl a întrebat:

Pasiunea mea e sa scriu povesti sau nuvele de suflet...Momentan lucrez la un roman, pe care as vrea sa il public.Dar...Pana ce public eu romanul as vrea sa imi fac cunoscute si celelate nuvele.Si...Nu am gasit nici un site care sa gazduiasca astfel de chestii...Mai am cateva poiezioare pe ici pe colo...Pe la descrierierile de pe nu stiu siteuri...si chestii din astea. Dar ma gandeam, ca poate stiti voi vreun site unde pot sa public ce am. Daca da, spune-ti-mi si mie care e.Multumesc si sper sa-mi raspundeti

Răspuns Câştigător
| ake007 a răspuns:

Http://www.scribd.com/ Publica-le aici si fa-ti cat mai multa reclama.Eu chiar as vrea sa citesc ceea ce ai scris tu. Daca esti dispusa sa-mi trimiti nuvelele si povestioarele tale, lasa-mi id-ul pe privat. Spor la scris.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As sugera sa scrii opere literare, filozofice sau psihologice in care sa expui cea ce simti impartial astfel risti sa ajungi in tagma acelorasi emisiuni profitoare de sentimente umane gen Andrea Marin, OTV, Din dragoste, despre care pot sa-ti spun ca tineretul deja vomita...raminind interesati doar pensionarii si copiii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa stapanesti perfect limba si literatura romana pentru a publica, cauta edituri, ei primesc subiecte si chiar te ajuta.

| alessyca a răspuns:

De ce nu iti faci blog?

| another_emo_girl explică:

Da harciog, sunt de acord dar depinde ce intelegi tu prins ''sentimental''. Atunci cand spun cuvantul asta, eu ma refer la operele in care eu-l liric pune in evidenta atat trairile sale, cat si cele ale personajelor, care, de obicei, fac parte ori din lumea necuvantatoarelor, ori sunt diferite obiecte.Cat despre ''profitul de sentimente umane''cum il numesti tu, nu e genul meu de expunere, la fel ca si al emisiunilor enumerate de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Im-i pl@ce idee@ sper s@ ne imparti tuturor povestile t@le

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu fato ca si eu vreau sa public o poveste de a mea.pa.pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intro seara rece si inorata un mos batran nu avea unde sa se adapostasca de frig si amars el cat a mers si a batut la o usa.
El a fost gazduit de o doamna pe nume Sara care a fost foarte buna cu el.
El a decis sa ramana acolo.
In ziua urmatoare a colindat strazile sa-i gaseasca un cadou Sarei. A mers si a dat de niste copilasi care i-au aparut in cale si care erau inghetati de frig.Sara i-a primit in casa ei si copilasii s-au transformat in niste spiridusi, Sara a devenit cra ciunita, iar mosul mos Craciun.
Sfarsit.