| Anabellasos a întrebat:

Pentru cei care au mai facut comenzi in librarii online, mai precis grupulcorint.ro, vi se pare ok ca pentru o comanda sa ti se ceara CNP?
Nu stiu ce sa cred in legatura cu asta avand in vedere ca pe alte librarii online CNP nu este necesar.
Help!
[Vreau mai exact "Jurnalele lui Stefan" primele 2 volume pe care le'am retat cu revista si numai editura respectiva le publica.]

Răspuns Câştigător
| BloodyDress a răspuns:

Am mai comandat de pe corint si totul a decurs binehappy Dar eu cea mai mare incredere o am in editura Ledahappy incearca acolo poate vei gasi si ''jurnalele lui Stefan'', si tare cred ca da pentru ca e o sectiune pentru astfel de cartihappy

6 răspunsuri:
| alinoovsky a răspuns:

Salut! Stiu ca si mama a vrut sa comande niste carti de pe corint, dar tot din cauza CNP-ului nu a mai comandat.Incearca si alte edituri sau librarii online, cum ar fi :www.libhumanitas.ro
Sper ca te-am ajutat!

| alinoovsky a răspuns:

Salut! Stiu ca si mama a vrut sa comande niste carti de pe corint, dar tot din cauza CNP-ului nu a mai comandat.Incearca si alte edituri /librarii online, cum ar fi :www.libhumanitas.ro
Sper ca te-am ajutat!

| Anabellasos explică:

PeachPuff22
Imi poti da te rog mai multe detalii:
care este modalitatea de plata? la primire? prin card?
cum se primeste coletul? daca prin posta sau curier?

| BloodyDress a răspuns:

Pai la editura leda sau la corint? eu in mesaj ti-am dat de la editura ledahappy

| BloodyDress a răspuns:

Plata cu ramburs (adica la primire) aici e valabil pentru aman2 editurile.coletul se poate prini dupa cujm alegi...ori posta ori curier doar ca prin curier se adauga 5 lei in plus sau ceva de genul asta.cred ca 5 lei sau 8thinking ma bucur ca ti-am fost de ajutor!

o funda?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este obligatoriu CNP -ul, daca il lasi, il vor trece si pe factura emisa, poti evita acel camp si sa nu il treci, cahir daca il treci nu au ce face cu el, sau trece unul aleatoriu. incearca si pe www.superanticariat.ro au preturi f. mici, nu este obligatoriu CNP-ul