rroxi44
| rroxi44 a întrebat:

Pentru toti prietenii si utilizatorii TPU... Un crampei de frumusete
http://www.youtube.com/watch?v=jqpNyaps8lU
"You've got a friend" in mine... Ce parere aveti despre sand-painting

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Arta sub toate formele sale este impresionanta si te face sa visezi, sa retraiesti clipe frumoase si care iti alimenteaza sufletul, ce are nevoie din cand in cand de mesaje potrivite pentru a te mentine in "forma". Arta prezentata in filmuletul transmis, este incitanta pentru ca, ea se transforma continuu devenind, din nou, o alta forma care-ti mangaie sufletul. Imaginatia artistei te copleseste si te face sa te gandesti cat de perfect ar fi totul daca noi toti ne-am canaliza energia debordanta pe care fiecare din noi o purtam, pentru a realiza doar lucruri frumoase si bune. Multmesc pentru clipele de destindere care mi-au permis sa ma situez in lumea idilica si pentru o clipa sa uit tot raul ce ne inconjoara. Mesajul transmis de artista este in primul rand privitor la spiritul nostru ceativ, dar talentul ei este debordant, ar trebui sa i se acorde o mai mare atentie acestui gen de arta, chiar daca ea este asa de efemera.

6 răspunsuri:
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Cred ca trebuie sa ai destul de mult talent, inspiratie si viziune...este uimitor ce poate face doar din miscarea mainii in pulberea de nisip de pe sticla...Am mai vazut si ati artisti...sunt de admirat! ...si cand te gandesti ca arta lor este efemera! ...noroc cu filmarile...multumesc!

carla
| carla a răspuns:

Extraordinar. cat talent si imaginatie poate sa aiba... happy

| selef a răspuns:

Atunci bine.

| dalea a răspuns:

Este extraordinar ca tehnica de realizare a unei opere de arta in sine dar si ca mesaj. Mi-a placut foarte mult.

| DenissaDeea a răspuns:

Da.ma intrebam de unde atata inspiratie! oricum superb/interesant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti multumesc @rroxi43! Are un talent extraordinar! Felul cum stie sa treaca de la imagine la alta... nu sunt cuvinte...
Multumesc!
Daniela