Dar tu ce vrei sa fi ginecoloaga sau sora de nasteri... las-o in pace si nici macar nu sta prin preajma ca o deranjezi.
Wat da fac? vorbeste si tu in limba romana.a trebuit sa citesc de 2 ori ca sa inteleg.
ok, pisica ta va fata.si?!cu ce vrei sa te ajutam noi?
Se descurca singura sau, du-o la un veterinar. nu ca e bolnava, dar veterinarul sigur stie ce trebuie sa faceti
Hristos a inviat, Cristina
Te rog, reformuleaza si vorbeste romaneste...
Ca sa-ti raspund: Se descurca ea!
Crsitina are drptate mai. La o pisica pot aparea complicatii. Este bine ca in timpul sarcinii sa o duci la doctor ca sa fii sigura ca totul este in regula si ca pisoii au pozitia corecta. In ultima saptamana sa nu o lasi afara nesupravegheata. Si cand fata sa ai grija sa fie intr-un loc cald si in care sesimte in siguranta. Daca un pisoi iese cu picioarele inainte, trage-l afara, ca altfel nu va putea sa respire. Are de obicei nevoie de ajutor daca are mai mult de trei pui. Dupa ce pisoiul iese, sterge-l bine de sange si maseaza-l usor cu un prosop inmuiat in apa calda. Apoi dai-l pisicii sa-l hraneasca. Si apropo, daca ai nevoie de ajutor in a le gasi stapan, poti apela la mine, trimite-mi un mesaj, ca te pot ajuta. Succes cu pisoii si sa-mi spui te rog cati au fost si ce culori sunt!
O lasi pur si simplu dar cand ai impresia ca fata sa o duci intr un loc calduros
nu stiu sa te ajut pentru ca nu inteleg ce spui. scrie romaneste te rog. ai uitat limba romana?
Aloo needucatilot nu merge la tastatura si in plus aveti 8 ani daca nu stit romana
MihaiAndronic întreabă: