cami
| cami a întrebat:

Poate ca unii dintre voi nu sunt cumparatori inraiti de carti, dar vrea sa va spun ca miercuri, 13 ianuarie, la editura "Adevarul" se va distribui gratuit, impreuna cu ziarul si volumul "20.000 de leghe sub mari", iar saptamana viitoare, pe 20, primul volum din "Insula misterioasa", tot gratuit.
PS: E pacat sa nu profitati de ocazia.

Răspuns Câştigător
| antonia09 a răspuns:

Buna,
Eu sunt o cumparatoare inraita de carti de beletristica si de cate ori am ocazia imi cumpar cateva carti.
Din pacate momentan nu locuiesc in tara si imi este oarecum un pic dificil sa cumpar ziarul de aici impreuna cu cartea ar trebui sa scriu un mail la editura pentru a cere toata colectia pe care au facut-o anul trecut.
Multumesc pentru informatie, am sa imi anunt familia, poate ei au ocazia sa cumpere ziarul.

10 răspunsuri:
| Alex_7297 a răspuns:

Le am, mersi că mi-ai zis oricum!

| User a răspuns:

Da' ziarul nu e gratis.deci nu e prea avantajostongue

| costymaximus a răspuns:

Si eu mai cumpar (in limita posibilitatilor financiare)din colectia Adevarul, chiar de curind am cumparat cartea Crima din Orient Express de Agatha Cristie

cami
| cami explică:

@Lora, normal, prima data oprim pentru nepotica, cumnat, matusa din Venetia, etc. Si daca mai raman, laughing mai dam si la restul', daca nu, asta e. Eu am apucat "Viata si opera lui Michelangelo", fiindca am cumparat-o pe la 7, 30. La ora 9, deja nu mai era nimic. mergi cat mai de dimineata la chiosc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cite ori am fost, pe linga ca stateam 30 min la rind, mai trebuia sa "recunosc "si cu ceva la "vinzatoare". Nu mai bine ma duc si le cumpar fara alte "implicatii"?

| Bacemi a răspuns:

Multumim pentru anunt. Eu le-am citit pe amandoua asa ca nu ma ajuta. Dar poate mai dau si alte carti interesante pe viitor. Ultima carte cumparata de mine a fost ''Nunta in decembrie '' de Anita Shreve. Mie mi-a placut foarte mult. O recomand tuturor.

| cristinela a răspuns:

Am vazut reclama la tv. Sper sa reusesc sa le cumpar si pe celelalte toate.Cand eram copil am avut multe din ele, dar le/am pierdut(imprumutat si nu le.am mai primit inapoi), dar mi/ar place ca, copiii mei sa le aiba si sa le mai recitesc si eu.Merci Cami!

| bradysandro a răspuns:

Prima data abonati au acces la ele si dupa aia restul daca cumva mai ramane ceva... lucrez in domeniu ca vanzator de presa... sunt si oameni care dau si chiar 20 ron pe carte ca sa le aiba la sigur pe toate

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Eu am aproape toata colectia veche. O sa urmaresc in schimb sa cumpar cele care imi lipsesc. O idee buna a celor de la Adevarul, deoarece Jules Verne va fi intotdeauna modern. Acum ca multe din povestile lui s-au implinit deja este interesant sa citesti sa vezi cat de apropiate de realitate au fost descrierile lui Verne.

| larisa_6959 a răspuns:

Ziarul va fi la pret obisnuit?