Tu chiar ai talent.Se vede ca inca nu stapanesti bine masura si ritmul versurilor dar ai talent.(si eu compun deci stiu bine ce zic).Iti sugerez sa mai umbli putin la a patra strofa versul,, La cât de mult ma jucam ma mir ca nu a o mana rupta'' e cam nepotrivit, mai gandestete.Si sfarsitul e bun dar incearca sa te joci cu cuvintele.De exemplu la ultima strofa primele doua strofe incearca sa le faci mai muzicale daca ma intelegi gen:Alte locuri, strazi si blocuri/Acelasi ganduri, viata'n topuri.Bafta in continuare!
Ma bucur ca te-am putut ajuta daca iti mai pot fi de folos da-mi mesaj privat.
Sunt foarte derutat in legătura cu TPU, poți sa-mi alt mod in care sa te contactez
Ti-am dat cerere la facebook.
Bun! Nu poate contesta nimeni, faptul ca nu ai talent. Esti priceput/a, dar sunt multe versuri aruncate, fara noima.
Iti trebuie mai mult exercitiu, si acorda o mare atentie, gramaticii si ortografiei, caci aceste elemente te pot zdrobi cand e vorba de o poezie, sau un cantec.
Succes!
Masura versurilor nu e tocmai buna, mai ai de lucrat. Cu timpul o sa sune din ce in ce mai bine .
Dragute, dar nu suna bine sa ai la sfarsitul a doua strofe acelasi cuvant, cam slabuta la unele parti...
Știu dar asta era la plictiseala, cele adevărate le am pe caiet
Si eu am unele poezi dar nu stiu daca sunt bune, au teme cam hmmm...
Dacă te face mai bine, eu vreau sa le ascult, am mai terminat una si acu o postez
Abia astept sa o vad. Ale mele sunt cam copilaresti...
Am mai postat 2 si acu pe a3a
Eu nu te critic, eventual sa iti dau vreo sugestie cv, posteza poeziile tale pe privat, abia aștept sa va ce poti.