| Tzigared a întrebat:

Poate sa imi spuna cineva unde pot gasi hartie pentru origami, dar nu hartie care se modeleaza si se obtin obiecte, ci sunt niste hartii mici de dimensiunea unei carti de vizita, care se modeleaza si se obtine o piesa, din cateva sute de piese se face un origami, dar nu stiu de unde sa procur acea hartie, m-am dus la foarte multe librarii dar n-am gasitsad. Va rog, daca stie cineva unde pot cumpara acele hartii contactati-ma pe adresa de e-mail nalexandru27, sau puteti sa imi raspundeti la intrebare prin site.

Multumesc multwinking

4 răspunsuri:
| trifescugabriela a răspuns:

Pai stai ca nu prea am inteles! Adica dintr-o hartie obtii un origami si dupa obtii mai multe piese si formeaza un alt origami sau cum? Pai e posibil sa gasesti asemenea lucruri la fondul plastic sau la magazinele cu jucarii!

| silviucristi a răspuns:

Du-te la librariile din centru

| Tzigared explică:

Gabriela,fii atenta,sunt niste hartii,dinc are se face o piesa, si din mai multe hartii ca acelea se fac mai multe piese, si din acele piese faci un origami:P intra pe http://www.youtube.com/watch?v=fI4XXLsPy_I&feature=related si o sa vezi mai exact ce si cum e:P, si apropo, am fost la foarte multe librarii cu detoate dar n-am gasit:(

| Tzigared explică:

Nu gasesc nicaieri