Tocmai m-ai contrazis, dar faină diplomația ta... Și mă poți contrazice, sunt sătul de "e părerea ta și ți-o respect"; discuțiile în contradictoriu nu pot fi decât constructive și benefice pentru spirit, mai ales că niciodată nu privim mai atent asupra părerilor noastre decât atunci când ne sunt contrazise pertinent și suntem nevoiți să le apărăm.
N-am stiut ca asa se cheama. De fapt, nici nu cred c-o sa pot tine minte. Problema mea e cu bradutii aia minunati pe care cineva ii tunde( c-asa-i moda) intr-un fel de spirala infioratoare, si care ajung sa arate fix ca rahatul din caricaturi. Sunt unii la noi la Mc Drive langa Judetean, de 3 ani le spun sa nu-i mai mutileze, sa lase copacii sa creasca verde-n sus, aia numa` arta nu e!
Ce mă seacă formele astea de "artă" new-age. Artă din gunoaie, artă din boabe de cafea, artă din mutilarea copacilor - btw, arată teribil. Dar ce știu eu, eu-s incult.
Ai dreptate, nu te pot contrazice, fiecare e liber sa aiba propria opinie. In cazul asta totusi omul ala nu face prea mult rau naturii, din contra planteaza copaci si le da anumite forme. Comparativ cu ai nostri care nu stiu decat sa taie copacii, fara sa mai planteze altii in loc. Asta chiar e mutilare. Dar cum am spus, iti respect opinia.
Si sa nu uitam de videclipurile gen Fjogur Piano, te las pe tine sa descoperi grozavia.Cu cat mai abstract si cu cat e mai mare non-sensul, redundanta, cu atat mai *** opera de arta post-moderna.Nu uitam nici de Rene Magritte, nenea cu cercuri in loc de cap sau de tot felul de retarzi suprematisti, and of course, Pollock. :))
Poftim cultura!
http://www.museum-reproductions.com/......tionlg.jpg
Http://www.youtube.com/watch?v=QJxEsMGai8w
Cedry2k ne-arată iar cum e cu rapul. Dacă nu vii la concertul ăsta scazi pe veci în ochii mei, n-ai nicio scuză!
Merg la Twilight...
Tocmai m-ai contrazis, dar faină diplomația ta... Și mă poți contrazice, sunt sătul de "e părerea ta și ți-o respect"; discuțiile în contradictoriu nu pot fi decât constructive și benefice pentru spirit, mai ales că niciodată nu privim mai atent asupra părerilor noastre decât atunci când ne sunt contrazise pertinent și suntem nevoiți să le apărăm.