| Adrian a întrebat:

Postez o noua poezie.Cum vi se pare?!

copacii se speriau
in parc
de propriile umbre,
sinistre, goale, scheletice...
si, de frica, se luau in brate descarnate
unul pe celalalt...

vantul le ducea imbratisarea departe,
pe aleile
pline de cadavre de frunze...

speranta mea zgribulita
te cauta-n dimineata aceea prin parc...

a-nceput sa ploua timid
cand ti-am gasit trupul sarutandu-se cu alt trup.
sufletul tau se plimba cu mine,
de mana,
prin parc...

8 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Chiar daca speranta e zgribulita iar ploaia timida,ce importanta mai are trupul sarutandu-se cu alt trup,cata vreme sufletul ei era alaturi de tine? E frumoasa poezia, imi place si nu incerc s-o comentez altfel! Daca vei posta in fiecare dimineata cate una, mai multe suflete se vor plimba de mana cu tine prin ...site!

| Dmonik a răspuns:

Un raspuns o sa iti ofer prin mesaj privat.

| Dmonik a răspuns:

Lasa rimele care ti-au fost sugerate.
Daca spui "foaie verde loboda/astazi ma simt sloboda", asta nu inseamna nici ca sunt poetesa, dar nu inseamna nici ca am transmis vreun mesaj...liric! big grin
Inspiratie si transpiratie!

| Bullweif a răspuns:

Pun pariu ca iti place bacoviatonguelaughing si e doar o parere personala, dar o poezie old school cu ritm, rima si lungimea versurilor constanta e mai buna ca una "contemporana" de o gramada de ori...

| SmileFreedom a răspuns:

Nu prea are rima dar e draguta.Incearca sa faci rime intre ele.Ca de exemplu:'Sufletul tau se plimba cu mine, de mana ma tine.'Ceva de genul.Dar oricum ai talent si este foarte frumoasa poezia.

| petruclaudiu78 a răspuns:

Acelasi parc. E noapte
Speranta este moarta
Vartej de mii de soapte
Spre cimitir o poarta

| LexHasAMasterPlan a răspuns:

Eu o ador si ''cadavre de frunze" e o idee draguta, pe mine m-a pus pe ganduri dar iubesc finalul, e o poezie foarte frumoasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un sfat pentru tine: incearca sa te axezi mai mult pe rima alba. Am citit mai multe creatii de-ale tale si cele mai reusite mi s-au parut cele cu astfel de rima (precum cea de fata). Celelalte, in care te straduiai (se observa asta) sa-ti iasa rima, mi s-au parut fara substanta, simpliste, chiar puerile pe alocuri, tradand o rima fortata. In rest, ce ti-o mai fi zis si profa pe privat.