Chiar daca speranta e zgribulita iar ploaia timida,ce importanta mai are trupul sarutandu-se cu alt trup,cata vreme sufletul ei era alaturi de tine? E frumoasa poezia, imi place si nu incerc s-o comentez altfel! Daca vei posta in fiecare dimineata cate una, mai multe suflete se vor plimba de mana cu tine prin ...site!
Lasa rimele care ti-au fost sugerate.
Daca spui "foaie verde loboda/astazi ma simt sloboda", asta nu inseamna nici ca sunt poetesa, dar nu inseamna nici ca am transmis vreun mesaj...liric!
Inspiratie si transpiratie!
Pun pariu ca iti place bacovia si e doar o parere personala, dar o poezie old school cu ritm, rima si lungimea versurilor constanta e mai buna ca una "contemporana" de o gramada de ori...
Nu prea are rima dar e draguta.Incearca sa faci rime intre ele.Ca de exemplu:'Sufletul tau se plimba cu mine, de mana ma tine.'Ceva de genul.Dar oricum ai talent si este foarte frumoasa poezia.
Acelasi parc. E noapte
Speranta este moarta
Vartej de mii de soapte
Spre cimitir o poarta
Eu o ador si ''cadavre de frunze" e o idee draguta, pe mine m-a pus pe ganduri dar iubesc finalul, e o poezie foarte frumoasa!
Am un sfat pentru tine: incearca sa te axezi mai mult pe rima alba. Am citit mai multe creatii de-ale tale si cele mai reusite mi s-au parut cele cu astfel de rima (precum cea de fata). Celelalte, in care te straduiai (se observa asta) sa-ti iasa rima, mi s-au parut fara substanta, simpliste, chiar puerile pe alocuri, tradand o rima fortata. In rest, ce ti-o mai fi zis si profa pe privat.