| evelina_8943 a întrebat:

Poti practica spiritism in 2 fara lumanari si alte din astea pentru a vorbi cu o persoana iubita si draga tie dar, moarta? Si fara a pati ceva rau. FUNDA

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ceea ce se poate intampla este sa o iei razna cu capul. Ocupa-ti timpul cu activitati placute si utile in realitatea in care traim. Sunt unele lucruri pe care nu le putem schimba, dar putem incerca sa ne obisnuim cu ele.

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sigur ca poti, cel mai rau este ca o sa va plictisiti, deoarece nu se va intampla absolut nimic. Chiar crezi in asemenea tampenie? Numai bine!

| nicoletalavinia14 a răspuns:

In primul rand spiritismul nu este...prea ortodox.
se considera pacat, pentru ca exista o bariera intre aceste doua lumi si nu putem comunica cu cei morti si se poate sa nu comunici cu ei, ci cu satana.
asta e ceea ce mi-a zis profesorul de religie mai de mult.

| KamiM a răspuns:

Fato mai bien pune mana pe un manual de matematica sau de romana si invata. Lasa prostiile cu spiritismul la o parte. Cati ani ai de inca mai crezi in asa ceva? Ori ai vazut prea multe filme? Iti mai spun eu o data sa intelegi: NU EXISTA ASA CEVA IN LUMEA REALA!

| DutzyX a răspuns:

Da se poate dar se va intampla ceva foarte rau, anume NIMIC.
Nu exista asa, sunt doar superstitii

O zi frumoasa!

| Criss003 a răspuns:

Daca incerci acest lucru poti lasa deschisa poarta din lumea de dincolo si sa vina toate siritele pe acolo. am vazut la fenomene stranii

| fifi13 a răspuns:

Singura nu poti face. Iti trebuie un medium, sunt lucruri periculoase, ai grija