| zemantex a întrebat:

Premiez cu 100E o idee de scurt-metraj ce nu va depasi 1 minut.

33 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Trei, Doamne, si toti trei...in Moldova(poveste traita)
Sunt la Iasi, merg la Eternitate sa caut mormantul unui unchi.Hoinaresc printre cruci, cavouri cu nume ilustre-Negruzzi, Delavrancea, Creanga...Nu gasesc ce caut si, resemnata caut din priviri un loc in care sa las florile aduse... O cruce mica, din piatra alba imi atrage atentia.Cu litere negre pe ea sta scristonguerincesse Maria Obrenovich...Numele imi suna cunoscut; dupa o clipa imi dau seama ca ma aflu in fata mormantului amantei lui Al.I.Cuza,mama celor doi copii ai sai... Pun buchetul de flori langa o mica lumanare aprinsa intr=o tinichea, semn ca cineva fusese la fel de surprins de descoperire si improvizase candela... E seara soarele sta sa apuna...Cobor dealul... ajung la Manastirea Trei Ierarhi intru si pe o lespede grea citesc :Alexandru Ioan Cuza... Iar a doua zi in drum spre serviciu, trec pe langa satul Solesti unde se odihneste Doamna Elena sotia domnitorului si cea care i-a crescut pe cei doi fii adoptati si pe care s-a prefacut ca nu stie ca sunt, de fapt, copii sotului sau... Drama despre iubire suferinta si demnitate in istorie si in...Moldova...

April
| April a răspuns:

Scuze:nu observasem cuvantul "haios"...Mea culpa...

| psiholoaga a răspuns:

Despre?

| psiholoaga a răspuns:

Ce zici de un filmulet tragi-comic despre romania?happy Un tip, lejer imbracat, poate tipul studentului, iese din scara blocului dimineata. Opreste la o clatitarie (e una perfecta la unirii), intinde banii si arata catre o umplutura. Apoi se uita in alta parte si camera se muta pe cum pune vanzatoarea alta umplutura. Intinde clatita (sau shaorma sau ce o fi). Tipul se uita, arata spre ce voia el, femeia incepe sa gesticuleze, tipul mai scoate o bancnota, ii intinde, ii da femeia clatita cu alta umplutura. O ia, pleaca, trece pe langa un vagabond care cerseste, se uita la clatita, se uita la el, i-o intinde si pleaca multumit. Cadrul se muta pe vagabond, se uita la clatita si i-o arunca in spate, picandu-l, desigur. Cu umplutura de clatite pe camasa sau tricou, merge mai departe. O tipa ii face cu mana de la un balcon, el se uita si ii pica un picior intr-o groapa de canalizare pe jumatate deschisa. Tipul ramane asa, cu piciorul intrat si o moaca usor confuza. Se inchide cadrul. Si povestea continua cu el iesind dimineata din bloc, cu aceleasi gesturi de cu o zi inainte (casca si se intinde, de exemplu), cu un zambet pe fata si e filmat din spate, cum se indreapta catre clatitarie si langa, se vede un vagabond care cersestetongue
Si la final apare sloganul "Asta-i patriotismul, frate!" sau "Si totusi, imi iubesc tara!"rolling on the floor Eh, gata, nu stiu cum ti se pare, dar m-am distrat gandindu-l. Bafta!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cred ca cel mai important e sa fie Utila!, nu doar haioasa, sau sa se incadreze fix intr-un minut! - ai facut un antecalcul?! Cea mai grava problema de care ne crucim aici, pe site, este inconstienta copilelor si pustoaicelor, si adolescentele care debuteaza, fac sex si uneori, dragoste, DAR, INCREDIBIL si PARADOXAL, FARA SA SE PROTEJEZE! Ai sansa, deci, sa faci un film despre riscul avortului, a contractarii bolilor grave, transmise sexual-egoist-inconstient, si care sa le constientizeze asupra faptului ca ele si NUMAI ele sunt primele care TREBUIE sa aiba GRIJA de sanatatea aparatului lor reproducator, ca sa faca copii normali, sanatosi, de care natiunea asta are mare nevoie! Ce spui?! Daca nu esti convins, intra la categoria Dragoste si sex, sa vezi cate sute de intrebari de genul asta vei gasi! Cat despre minutel, cred ca Utilitatea si montajul inteligent trebuie sa primeze, dar pe un text care sa acopere informatiile essentiale, chiar daca poate ajunge la 90 de secunde!

nony
| nony a răspuns:

¨Plictiseala in stare pura¨----privitul in tavan timp de un minutwinking
Sau il mai poti intitula.¨Ma prefac ca meditez ¨hee hee

nony
| nony a răspuns:

Sa vezi idei geniale ce vor urma. abia astepthee hee

nony
| nony a răspuns:

Hai da-mi banii.ca am avut ideea cea mai buna.si oricum nu iti mai raspunde nimenihee hee
Uite alta. poti sa ma filmezi pe mine intr-un minut, cand iau banii te-am salutat.si nici nu mai ma vezi.Toate intr-un minut.Nu e genial?

| dinusinziana a răspuns:

Un Ceausescu in alta ipostaza. de taran sarac(taran oricum era, dar intr-o functie prea sus pentru creierul lui), pe care il puteai gasi pe camp in fiecare zi, muncind cu nevasta si copiii. intr-o zi, in timp ce muncea singur, (copiii si nevasta au ramas acasa in ziua aia) el fiind batran si obosit, stand in soare, lesina si cade pe pamant, furca de care se sprijinea ii cade si il loveste cu coada peste tample si moare. mai tarziu sunt aratati copiii si nevasta, singurii care au venit la inmormantare. la sfarsit, doar sotia lui, stand langa cruce, iar pe mormant doar cateva flori, fara jerbe sau poza.

| alexdop21 a răspuns:

As avea eu una, cand si unde ne intalnim?

| JackieSue a răspuns:

Eroii apelor e bine? Filmezi si tu sub apa.

| zemantex explică:

Pai regula e urmatoarea: postati ideea. lasati paranoia ca v-o fura careva si o face. daca votez si dau funda rosie, sunt martori cei de pe site ca omu e castigator. productia (costurile) o suport eu. deci... bagati mare!

| zemantex explică:

@alexdop21: ne vom intalni doar daca-ti inmanez premiul. pana atunci, sa vedem ideea
@psiholoaga: despre orice, doar sa fie intr-un buget rezonabil
@taylor: for fun. cine stie ce talente ascunse sunt p'aici...

| zemantex explică:

Mentionez ca trebuie sa fie original si neplictisitor. uitati aici un scurt metraj destul de haios: http://www.youtube.com/watch?v=P5_Msrdg3Hk&feature=channel. Bafta

| zemantex explică:

Nimeni nu vrea bani si glorie? Nasol!

| zemantex explică:

Pana acum avem 3 idei. Se mai incumeta cineva?

| zemantex explică:

@PsihoSex: sunt de acord cu tine intr-o oarecare masura. durata finala e orientativa; nu poate fi de 20 de minute. sunt de acord ca trebuie sa fie util, insa trebuie sa fie hazliu, pentru a fi mai usor accesibil. poate avea si umor negru, daca transmite un mesaj util, n-am nimic impotriva. nu vreau sa fac insa un clip publicitar impotriva avortului/sexului neprotejat. sunt altii care fac asta. eu vreau sa impachetez intr-un format artistic un mesaj. deci care e ideea ta?

| zemantex explică:

Se pare ca n-avem niciun castigator. cresc la 200E premiul. chiar nimeni nu-i vrea?

| zemantex explică:

Nu pot acorda premiul nimanui, chiar daca sistemul va acorda automat o fundita. continua insa "concursul" si daca aveti o idee ce merita facuta film, ma voi tine de promisiune. bafta!

| adinescu a răspuns:

Cativa mosnegei intr-o crasma unii joaca table unii se uita la tv altii beu tot buni prieteni si unul incepe o discutie despre cum erau ei cand erau mici copii.bagi o imagine cu niste copii care joaca fotbal ca si cu si-ar imagina acea perioada dupa care revii la ei care fac doua echipe si incep o partida de fotball.niste mosnegei care joaca fotbal plus niste faze si replici haioase eu zic, ca o sa iasa destul de amuzant

| adinescu a răspuns:

A si ca titlu "prietenia ramane la fel in totdeauna"

| Andreea24 a răspuns:

"Sunt burlac si imi e bine" se va numi scurt-metrajul.
Timp de 1 min, un reprezentant de seama al sexului tarehappy va gati 2 oua ochiuri in tigaie, atmosfera fiind completata de o bucatarie in care parca tocmai a explodat o bomba, intelegeti voi, dezastruhappy

| Andreea24 a răspuns:

@zemantex, prezinta si tu o garantie pentru premiul asta. Ca altfel ne dai impresia ca doar vrei sa te folosesti de ideile noastre amagindu-ne cu acesti bani happy

| taylor a răspuns:

Pentru cine? ce? cum? detalii?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acrobatiile unei pisicihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa un scurt metraj despre comunitatea TPU.ro
ai nevoie si de detalii? contacteaza-ma!
SucceS

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O idee buna: un om se imbata, isi schimba parola la un cont important si cand se trezeste nu-si mai aminteste nimic laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am proiect de licenta despre izolatia in vid la celule de medie tensiune si as avea nevoie de documentatie.

Pentru introducerea vidului in celulele de MT se folosesc butelii care contin vid lichefiat, exact ca la buteliile de aragaz.

Dar pentru scoaterea vidului, oare cum se procedeaza? Cand mai e nevoie de cate o reparatie... Banuiesc ca nu poti sa lucrezi cu vidul bagat, ca te suge...

Cum arata vidul lichefiat?
Un banc:
2 electricieni pe un stalp de tensiune, unu vede o batranica si ii zice:
- Doamna, doamna, va rugam frumos, ne dati si noua firul ala rosu?
Babuta se apleaca, apuca firul si il intinde celui de pe stalp. La care colegul lui zice:
- Ti-am zis eu' ma, ca ala rosu e nulu'!

http://www.elforum.ro/viewtopic.php?f=66&t=20724&start=0

…. asa fa-ti timp pentru forumul electronistilor

| madamanu a răspuns:

Cum te putem contacta? Scurt metraj-ul ar trebui facut de noi? Da mai multe detalii...

| Mihaly_David_1996 a răspuns:

Zemantex, m-am gandit la bani caci am doar 16 ani, ma ocup cu scurt metraje de 4 luni, am canal pe youtube, si sunt dispus sa te ajut la idei, scenarii, effecte si chiar sunete caci, poti sa ai o idee fantastica si un unghi de filmare impresionant ca tot sunetul da savoare imaginii. Uite canalul meu de youtube http://www.youtube.com/channel/UCngGr85G3PSIoQu9wkf3fKQ?feature=mhee.idea o sa fie jos

Întrebări similare