Incepe asa...
Te joci la pc/laptop si te joci un shooter, la un moment dat esti omorat si ai un pistol in dreapta ta pe masa, pui mana pe el si spui: ''Daca ar fi real''
si tragi de tragacii si pistolul v-a trage un glont, iar atunci actiunea v-a incepe, tu o sa te ridici de la birou si te duci spre usa casei iar vezi ca sunt miste mascati, ii omori pe ei (aici se poate aduga still, slow-motion, iar eu iti spun idea mea in mare) apoi te-ai patat cu sange cum i-ai omorat pe acei mascati, te duci la baie, te apleci sa te apelipe fata, camera filmeaza din spatele tau + oglinda si reflexia ta din fata, aplecandu-te patat si cu vesta de armata( scuze ca nu am mentionat mai repede ca atunci cand incepe aciunea, hainele tale se vor schimba in mare parte) sa te speli de sange, iar cand te ridici sa fi normal, ca inainte de a trage glontul ce pistolul. toate sunt la locul lor, nimeni mort la tine in casa si pistolul este inapoi pe birou, te duci la pc/laptop si jocul a ramas asa cum l-ai lasat ultima data. Toate decurg normal dar, de nicaieri apare un mascat si tu iei ceva ascutit de pe birou si il injunghi intr-un loc nu prea lethal si iei pistolul de pe biros si il inpusti in jur de 8-10 gloante.
Asta este ideea in mare, se poate adapta muuuuult, am clocit-o eu singur. Sper sa iti placa!
Esti omorat in joc, nu in realitate
scuze, ii ora 3 dimineata si nu le am prea bine la ora asta
Alexandru2015 întreabă: