| Mârr a întrebat:

Primesc un Nikon D90 si vreau sa fac poze. Insa vreau sa fie chiar reusite happy. Stiu ca acum "daca ai un aparat mare nu inseamna ca esti fotograf profesionist" dar pe mine m-a pasionat dintotdeauna fotografia insa numai acum primesc si eu aparat ca lumea big grin. Imi puteti da niste sfaturi?

Dau papion :*

Răspuns Câştigător
| johnnny123 a răspuns:

1. Poarta-l cu tine, ia orasul la pas si gaseste subiecte interesante. Sunt la tot pasul daca stii unde sa te uiti. Chiar si un colt crapat de cladire poate fi un subiect interesant.

2. Cauta o lumina care adauga "drama" fotografiei. De exemplu la rasarit sau la apus.

3. Cand esti in calatorie, evita fotografiile pe care le face toata lumea si le poti gasi intr-o mie de locuri. Daca toti oamenii se inghesuie sa fotografieze o statuie din fata, tu mergi zece pasi mai intr-o parte si gaseste un unghi nou, sau mai introdu un element pentru a face cadrul mai interesant. Nu merge cu "turma". Evita cliseele.

4. Ai rabdare. Asteapta momentul.

5. Cum spunea un fotograf National Geographic, "If you want better pictures, stay in front of better stuff".

6. Have fun

Multa inspiratie!

2 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Oare-i o simplă coinidenţă că pe toţi inapţii fără talent la nimic, îi pasionează fotografia? Neah...nu cred.

| RaduBourceanu a răspuns:

1.sa citesti manualul de utilizare al aparatului
2. daca ai talent intai te joci unipic cu modul macro, sport dar fara modul auto
3.ori faci curs foto ori inveti singura fotografie
DAR CEL MAI IMPORTANT ESTE SA ITI STII FOARTE BINE APARATUL!