| RoByTzU123 a întrebat:

Pro sau anti Basescu?

Răspuns Câştigător
| mondici a răspuns:

Anti Basescu! Jos Basescu a stricat mult iar acum e timpul sa ne revansam si noi!

17 răspunsuri:
| Hikari a răspuns:

Anti!

| Wøodenpints a răspuns:

Supra băsescu.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Antiiiiiiiiiiiiiiiii!

| Niiiicu a răspuns:

Contrarolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anti băsescu.

| NemNUZ a răspuns:

Se vede cat de destepti sunteti, credeti ca Ponta si Crin nu o sa fure? Ba da, da, DA DA, da o sa fure da laughing

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru NemNUZ):

Nu ţi se pare ţie că eşti cam gibon băsist? Hm?
Nu au nici o legătură Ponta şi cu Crin Antonescu cu referendumul, la referendum se discută exclusiv soarta lui Traian Băsescu. Nu mai funcţiona după clişee. Atât îţi spun, aş da dovadă de prostie şi nebunie să încerc să vorbesc şi să explic anumite chestii de bază unei amibe maro ca tine.

| NemNUZ a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Hmmm. Tu crezi tot ce vezi la televizor, daca la televizor zice sa sari pe geam tu sari, tu poate ai primit ceva de mancare si mergi sa votezi, din cauza celor ca tine a ajuns tara ce a avuns. NU in sustin pe Basescu, dar in nici un caz nu vreau sa fiu condus de USL. Nu are nici o legatura Crin Antonescu si Ponta, pfffai de creierul tau minuscul...

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru NemNUZ):

Nu-ţi face griji cu creeraşu' ăla belit al tău, nu cred decât 10% din chestiile (nu neapărat de politică, în general) date pe la tv, la posturile din România în special (care te asigur că-s 99% băsiste, aşa cum îţi plac ţie). Deci nu, nu din cauză că aşa am văzut şi auzit eu pe la tv zic ceea ce zic, ci din motive întemeiate. Şi n-am primit nici o buca' de pâine de la nimeni, şi nici nu pot să mă duc să votez încă, n-am vârsta legală pentru a primi un buletin de vot.
Nu-s baba Vanga să prezic viitorul cu certitudine mare, dar LA REFERENDUM nu au treabă Crin Antonescu şi Victor Ponta! La referendum se discută doar dacă Băsescu va rămâne sau nu în funcţia de preşedinte (cu influenţe "strong" de dictator) pe care oricum o ocupă abuziv şi doar cu numele.
De asta îţi e ţie frică, de nu te duci la vot sau dacă te duci votezi cu Băsescu, că vin domnii menţionaţi şi ocupă ambii tronul ţării, dând o bucă pe afară fiind 2 pe un tron? Nu ai menţionat ce o să faci, dar să zic că te-aş înţelege dacă ai spune că nu te duci; chiar dacă e un gest complet cretin, pentru că nu ai motiv să nu te duci, eşti cetăţean al ţării, locuieşti în această ţară şi e una din îndatoriile tale, nu eşti american şi urmezi vorba "ignorance is bliss", nu merge cu ignoranţa, nu merge cu "Ce mă? Da' pe mine nu mă interesează politica, eu nu mă duc la vot.". Dar să votezi cu Băsescu, asta ar însemna ori că ai memorie de 2 secunde şi/ori Alzheimer şi deci ai uitat tot ce s-a întâmplat pe parcursul celor 8 ani la "cârma" vasului România, ori că eşti pur şi simplu nebun, ori că eşti masochist extrovertit.

| mihaelabr a răspuns:

Nici pro nici contra.In schimb ma dispera sa vad atata prostie ca sa nu zic altfel gen : " daca pica Basescu atunci tot o sa fie bine " sau " Basescu este singurul rau in tara asta " sau " Oricine e mai bun, numai el sa nu fie ".
Stati dragilor linistiti, in momentul asta nu mai vrea nimeni binele tarii - toti isi urmaresc interesele personale. Pleaca Base vine altul.Si o sa ne fie la fel sau mai rau, in nici un caz mai bine.

| εʟʟα1Зcσσʟ a răspuns:

Buna! Jos Basescu...Contra,Anti tot ce se poateeeee!

| Azµre a răspuns (pentru εʟʟα1Зcσσʟ):

Din punct de vedere moral da jos cu el dar din punct de vedere etic nu este ok deloc, bani cheltuiți aiurea, pentru ce? pentru încă 1 an cât mai are până oricum îl schimbăm? Ce rost are criza politică din România când noi stăm prost cu economia, euro și dolarul au sărit în tavan datorită crizei politice din România pentru ce... pentru ceva care oricum era inevitabil la anul, la alegerile prezidențiale. Cea mai proastă idee cu acest referendum. Și nu sunt nici pro nici contra Băsescu. Pur și simplu etic nu este deloc în avantajul nostru din contră ne înrăutățim situația. Și oricum ar fi Ponta sau limbricul ală de Antonescu nu au ce căuta în politică. Țara noastră este plină de politicieni corupți. Nu există cineva în momentul de față din parlament care să nu fie corupt.

| RoByTzU123 explică:

Eu sunt anti basescu!

| RoByTzU123 explică:

Da dar este multa lume care nu are o casa sau nu are un servici!

| nicolaenistor a răspuns:

Jos cheliosu

| Bababam a răspuns:

Pro. A ajuns usl-ul sa vina cu pachete la usa si sa vorbeasca de rau, sa incerce sa manipuleze, peste tot vad numai DA DA voteaza pentru binele tau pune da, etc. E o grosolanie foarte mare. Daca Basescu credeti ca a furat mult, imaginati-va toata herghelia de la usl cand vor prinde puterea...

Întrebări similare