| LovelyGirl_3607 a întrebat:

Probleme de tatru! sad Locuesc in Spania, si m-am inscris aici la niste cursuri de tatru. La inceput era tare amuzant =)

E si acum doar ca acum facem roluri putin mai "grele"... Suntem impartiti in grupuri de cate 12 pers. avem fiecare un rol deosebit, fiecare are aceeasi valoare, nimeni nu e considerat mai prost ca celalalt, e frumos. Suntem toti uniti, e tocmai ceea ce ne ajuta sa ne jucam mai bine rolurile, jucam piese de dragoste, tristete, drama, fericire, comedie.

In rolul pe care trebuie sa il prezentam saptamana viitoare, eu sunt: fata unei profesoare de balet si am 10 ani, fratele meu de 23 de ani moare intr-un accident de munca, iar eu sufar... mama mea se lasa de meserie si devine casnică, eu in schimb fac in continu balet, pentru ca vreau sa indeplinesc marele vis al fratelui meu.

In rolul acesta ar trebui sa plang.
Cum fac sa-mi vina lacrimi?

4 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Incearca sa-ti amintesti ceva tragic din propria ta experienta de viata:pierderea unui catel, despartirea de prieteni etc.

| dafna a răspuns:

Poti da si cu ceapa desi ideal ar fi sa poti plange la comanda, ca doar asta fac actorii si par credibili. Bafta multa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! E bine că faci cursuri de tEatru. Mira are dreptate, te poţi gândi la ceva trist, la moartea unei rude, la cum ar fi să-ţi moară pisica sau căţelul, dar poţi încerca şi să intri cât mai bine în pielea personajului, să îţi închipui că eşti chiar fetiţa aceea şi suferi ce a suferit ea. Aşa fac actorii adevăraţi.
Te invit pe http://lecturirecenzate.ro/ Ultimele sunt chiar piese de teatru!

| gigiceamaitare a răspuns:

Efoarte frumos sa faci teatru si eu vreau. trebuie sa te uiti fix undeva fara sa clipesti crede-ma functioneaza am incercat

Întrebări similare