anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Profu' meu de istorie spunea ca numai cunoscand trecutul intelegi prezentul si poti prefigura viitorul. De acord?

13 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Intr-adevar, asa-i. Deci, haideti cu totii sa ascultam de sfatul lu` domn profesor.

nony
| nony a răspuns:

Da, de acord.pana la partea cu viitorul. E frumos sa vezi viitorul asa cum ti-l doresti, dar gandeste-te ca sunt alte 4 miliarde de oameni care vad diferit fata ca tine.Deci viitorul are multe variabile happy

| adyth a răspuns:

Cam asa ceva... dar viitorul se poate schimba radical. oricand

| alma a răspuns:

Da, sunt de acord.

prfml
| prfml a răspuns:

Corect.

prfml
| prfml a răspuns:

Cineva a dat stupid la toata lumea care a aprobat intrebarea, urmatorul mesaj pentru cel care a facut asta, cand contrazici majoritatea te rog da si o explicatie ca poate noi am gresit iar tu ai dreptate, usor e sa dai stupid dar greu este sa gandesti cea ce s -a scris.

| Alex >D a răspuns:

Da! Dar sa stii ca nu el a zis-o. doar ti-a transmis aceasta informatie laughing

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Cam da, de ce ti-ai pus numele dumnezeu? te crezi Dumnezeurolling on the floor?

| silvio a răspuns:

Profu' tau de istorie este (sau era) un om inteligent. deci, de acord!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cunoscand trecutul, intelegi prezentul-adevarat
Viitorul ti-l faci singur.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Domnule doamne doamne profesorul mata avea dreptate din cauza trecutului ca sa intelegi prezentul, iar ca sa prefigurezi viitorul si aici avea dreptate pentru ca istoria se re-pe-ta.

| Tsuj a răspuns:

Eu sunt de acord.Imi place istoria; este unul din obiectele mele preferate, ba chiar am fost si la olimpiadahee hee. E bine sa cunoastem trecutul ca sa nu mai repetam greselile facute.winking

| lille a răspuns:

Oarecum, ideea e ca e bine sa stii istorie si in unele situatii ne ajuta sa nu facem greseli. Dar asta se cam intampla atunci cand ai o functie de conducere in stat, nu cred ca se poate aplica la un om simplu de la tara, sau la o cosmeticiana sau mai stiu eu ce.