Ai putea citi seria "fortele raului absolut"de Kelley Armstrong(Invocarea,Revelatia,Rafuiala)
"Academia vampirilor" de Richelle Mead (Initierea, Atingerea umbrei,Juramant de sange, Limitele spiritului, Sacrificiul final)
"Cercul secret" de L.J Smith(Ritualul, Captiva)
Seria "Hush Hush"(ingerul noptii)de Becca Fitzpatrick care cuprinde #1Ingerul noptii; #2 Crescendo; #3 Silence
"Mai las-o moale cu fantomele" de Megan Crewe (contine o singura carte din pacate)
"Sange albastru" si "Bal mascat" de Melissa de la Cruz
Sunt mai multe carti si daca vrei poti sa intri pe blogul acesta despre carti: Sabinna's angel for a story. E bun blogul!
The Vampire Academy, Sange Albastru, Georgina Kincaid, Casa Noptii, Vampirii din Morganville, Amurg, vampirii sudului
Cu supranatural am mai citit: Gazda, Femeia din lumea de dincolo (varcolaci), instrumente mortale
"Ingerul noptii" de Becca Fitzpatrick
Toate cartile din Twilight :]
"Un om invizibil " de H.G. Wells
Amurg de Stephenie Meyer
Luna Noua de Stepehenie Meyer
Eclipsa de Stephenie Meyer
Zori de zi de Stephenie Meyer
Fascinatie de Melissa Marr
Obsesie de Melissa Marr
Invocarea de Kelly Armstrong
Revelatia de Kelly Armstrong
Rafuiala de Kelly Armstrong
Primele 4 le'am citit si mi'au placut foarte mult iar urmatoarele le am si vreau sa le citesc.
Citeste twilight /harry potter/ acdemia vampirilor/gazda primele doua le-am citit si-ti pot garanta ca-s super tari celelalte nu insa am auzit ca si ele sunt bune si intentionez sa le citesc sper ca te-am ajutat
Mai poti citi cartiile din saga twilight : twilight, new moon, eclipse, breaking dawn.-stephenie meyer
, elevul dima dintr-a saptea mi s-a parut f frumix :X, -mihail drumes
-Slam (Nick Hornby)
-Orasul cu salcami -Mihail Sebastian
. ROmeo si Juliete, Hamlet - William Shakespeare
-"The Host"(Gazda) de Stephenie Meyer
-ACADEMIA VAMPIRILOR- Richelle Mead
- Bun venit in tabara de cosmar :X-L.R. Stine An
:* sper ca ti-am fost de ajutor :*