| M3_5498 a întrebat:

Puteti sa-mi spuneti si mie despre religia penticostal? chestii d genu "ce pot sa faca " sau "ce nu au voie sa faca"...

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

TheBestForYou,
1)in religia penticostala e voie cam orice, numai nu chestii murdare? dar care religie, macar in teorie, contine reguli ce permit "chestiile murdare"?
2)nu chestii murdare (gen sex)? tu ai vazut "o familie clasica de penticostali"? in jurul celor 2 soti se afla, cel mai adesea, de la 7 copii in sus.Cum i-or fi facut?
3)nu-mi sta in fire sa ma apuc aici sa tai firu-n 4 in legatura cu expresia "chestii murdare" hotarate de oamenii care pastoresc religios oameni dar suna atat de ambiguu.

| TAzOVsKY a răspuns:

Eu sunt penticostal, si dupa cum vad esti un prieten. Noi incercam sa facem ceea ce spune Biblia si evitam raul. Nimeni nu te obliga sa faci ceva sau sa nu faci, ci Biblia. Daca vrei sa afli mai multe te pot ajuta, da-mi un mesaj cu id-ul tau si vb pe mess ''Departeaza-te de rau si fa binele; cauta pacea si alearga dupa ea'' Domnul Isus sa fie cu tine.

| 凸florina凸 a răspuns:

Eu am o prietena care e penticostala si mi-a spus doar cateva lucruri care nu are voie sa le faca : ex :
-sa nu danseze oriunde s-ar afla ( si daca ar fi la o petrecere )
-sa nu isi de-a gauri in corp.
-sa nu injure.
-sa nu se inchine la chip cioplit.
- fetele din aceasta religie sa se imbrace doar in fusta si barbatii doar in pantaloni.
- fetele sa nu-si i-a haine mulate pe ele sa li se vada formele de aia sa poarte fusta.
eu stiu astea ca fiind cele mai importante. daca vrei mai multe intreaba la biserica, ca sigur preotul sau cineva iti va spune.
PaPa PuP