Imi place un citat, dar nu pot sa spun ca ma caracterizeaza in totalitate, dar imi place si ma amuza foarte tare!"Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!" spunea celebrul scriitor "Ion Creanga"
Sa ziceam, ca doua citate m-ar caracteriza:
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt dulci'' si ''Esentialul fericirii este : ceva de facut, ceva de iubit, ceva de sperat."
"Ce nu te omoara, te face mai puternic."
"Never take someone for granted.Hold every person close to your heart, becase you might wake up one day and realize that you’ve lost a diamond while you were too busy collecting stones."
Am raspuns si ieri la intrebarea asta, insa mi-am amintit de o zicala a unui prieten.Suna cam asa : "Cine se scoala de dimineata... nu doame destul si casca toata ziua "
Numai dracu’ stie cat si ce dracu-am mai facut
Asa ca aprindeti toate tigarile, desfaceti berile
Si dezbracati femeile…simtiti placerile!
Pierdeti noptile, spargeti lovelele, uitati belelele!
Pentru ca... zilele trec repede stiti bine ca asa
As vrea s-o ard mereu da’ care bagabont n-ar vrea…?!
Nimeni Altu... din piesa Asa Raman.
"daca doresti eternitatea traieste o viata ce merita amintita".asta incerc sa fac moment de moment... vreau sa ajung la batranete cu sufletul plin si entuziasmat rostind ultimele cuvinte "Ahh! Ce viata am trait!".si cu zambetul pe buze sa-mi iau "La revedere"...
P.S.in fiecare dimineata cand ma trezesc imi zic ca sunt cel mai bun...THE ONEincercati si voi... o sa va mearga ziua mai bine
Sunt vise si vise, sunt clipe si clipe, sunt oameni si oameni ...incearca sa traiesti astfel incat sa nu uiti nici vise, nici clipe dar nici oameni!
"Care este adevarul? E omul una din gafele lui Dumnezeu sau Dumnezeu e una din cele ale omului?" Friedrich Wilhelm Nietzsche!
sh "Viitoru`i prestabilit fii pregatit sa-ti cumperi prezentu`" - Carbon [facemrecords]
BeyondTheMusic întreabă:
Emamuresan întreabă: