O planeta spui? Nu m-am gandit pana acum la asta...
Ar fi exact ca a noastra, cu mici exceptii. Nu ar mai exista:
- suferinta
-ura
-durere
-rautate
-crime
-omoruri etc.
Ar fi o lume frumoasa. Nu s-ar taia copacii, nu ar mai fi animale maltratate... Nu spun " Fara scoala, fara servici". Nu! Am muri daca scoala si serviciul nu ar mai exista.
Ca lucruri, nu ar mai fi:
-droguri
-tigari
Sunt niste vicii complet inutile. Nu ajuta la nimic. Ne imbolnavesc si ne omoara.
Si nume? "Peace".
Interesanta intrebare. Pa-pa!
Planeta s-ar numi Alegor(asta mi-a venit pe moment:p) si ar fi construita doar dintr-o materie pe care locuitorii ar trebui sa o modeleze pentru a crea majoritatea lucrurilor, materia aceea ar fi ca apa toata planeta ar fi asa dar ar avea ca nucleu o stea, ca soarele nostru, iar totul s-ar alimenta de acolo, locuitorii ar fi cam ca si pamantenii, cu ceva modificari.Planeta se plimba prin univers dar toti o cred o stea cazatoare, iar ea locuitorii planetei Alegor ar lua mereu idei noi de a modela aceea plasma de la celelalte planete pana cand intr-un final ar ajunge la o forma ideala din toate informatiile luate de prin univers; gandeste-te u cum ar fi. Locuitorii sunt mai palizi au coarne de cerb sunt foarte inalti si au mainile pana la pamant.
Sar numi plicticotron si ar afi numai un desert singuru de pe planeta as fi eu.
Planeta ar evea cer mov deschis, totul ar fi scump si rafinat, cu mult ediamante colorate.planeta s-ar numi Luxoria.
Am s-ar numi Daliaa
Sa fie in forma de inimaa si de culoare mov deschis!
Sa fie ca o lume adevarata cu ape munti cer flori copaci natura etc si formata numai din copii mai mari de 5 ani pana in 18!
Apele erau mov, muntii roz, natura [ cum la noi e verde akl sa fie yeloow ] si tot felul de culori
Sa nu existe culoarea negru gri maro
Copii sa fie mereu fericiti si cel mai frumos lucru pe aceea planeta sa fie : muzicaaa [ nu rock ci pop dinaia usoara]
Astea e my Daliiaa
S-ar numi planeta rosie si ar fi plina de omuleti verzi, pana se vor coace vor ramane verzi.
alexutzu3000 întreabă: