Chiar va rog sa ma credeti.E scrisa din emotia pe care am simtit-o,e scrisa din durerea de primavara.E scrisa din suflet.O sa fiu recunascator, daca veti intelege, caci am depus aici sufletul meu. Orice cuvint e o bucata din mine.mersi mult pentru apreciere.
E frumos ceea ce te ai straduit sa faci.nu am zis ca nu te cred dar nu mi am dat seama ca e creat. oricum felicitari...e frumos.imi place
Dar la ce te referi cand spui ca ai durere de primavara?
Durere de primavara inseamna suferinta pentru mien, caci anume in aceasta primavara, iubita m-a parasit.Si tot ce simt acum este doar RECE.De fire sunt un baiat mai romantic, insa sa nu credeti ca sunt un retardat.Am prieteni,socializez,insa la astfel de momente sunt putin mai sensibil,de aceasta si scriu versuri.
P.S Azi la mine in Chisinau,a fost soare, si clad, insa frumusetea nu e frumusete daca e simtita cu tot sufletul... Dumitru Lisnic.
Aham.frumos.si la mine a fost frumos.si imi pare rau ca te-ai despartit. sper ca vei incepe o noua relatie si vei avea o primavara frumoasa!:*
Sper si eu ca acest anotimp sa imi aduca aminte si de momente dulci si calde.Mersi,de asemenea iti doresc zile frumoase si pline de momente cit mai fericite...
Da mersi. poate va veni si acea vreme...trebuie sa treci peste si sa iei totul de la inceput! vei gasi vreo fata care sa aprecieze valoarea ta si sa te pretuiasca!
De cativa ani toti imi spun ca imi voi intilni perechea potrivita si totul va fi ok.Si totusi ajung sa trec in nerabdare. Ajung sa ma umilesc chiar uneori,atunci cind ma indragostesc,caci doresc sa demonstrez domnisoarei ca merita sa fie iubita altfel, adica, sa simta adevaratul barbat.Sa simta ca este iubita in intregime.Am trait orice suflare, orice privire alaturi de ea.Am ajuns sa-i iubesc orice particica.Am ajuns sa uit de mine, am ajuns merg impotriva mea, doar ca ea sa fie fericita...Nu inteleg unele lucruru, sau poate nici nu trebuie sa le inteleg, cine stie.
Da te nteleg.eu iti dau un sfat :numai pne atata suflet. punand suflet pici prost scuza-ma k zic dar ma refer si in general stii cum e sufera cel ce iub cel iubit isi bate joc...va veni si acea pereche potriv pentru u.esti tanar...mai intai sa te vezi realizat si apoi.eu pe baza asta am mers mai ales ca sunt si fata.si nu toate fetele sau toti baietii mai judeca in ziua d azi iar faza cu fata cu care ai stat s-a vazut ca nu te-a iubit. poate a simtit ca n uesti baiatul potriv pentru ea!
Dc nu ti-ai facut o alta relatie cu o alta fata?
In cazul cu fata care s-a despartit de mine, pot spune una.De la inceput eu nu doream sa am ceva cu ea.Ea a "luptat" pentru mine.Eu nu o doream.SI pina la ea am avut parte doar de esecuri.Eu nu doream nimic, pentru ca deja m-am "fript" si stiu ce inseamna, insa ea m-a convins ca ma va face fericit.Am crezut-o, apoi m-am indragostit in ea.Nebuneste de tot, am ajuns sa nu pot fara ea.Si iata la un moment imi spune ca "nu simte ca ma iubeste" si ca sa luam o pauza.Si sunt sigur ca a spus "sa lua o pauza" doar de dragul cuvintelor.Sa spui "sa luam o pauza" e mai usor decat sa spui, Ma despart de tine.Imi este mila deja de sufletul meu care ajunge sa se daruiasca total si totusi este zdrobit pina la urma...Deja nici nu mai stiu care va fi acea UNICA
Mda ...asa este.dar totusi trebuie sa mergi inainte si sa fii constincios ca totusi fericirea o vei gasi.cu toti ne vm gasi odata si odata perechea potrivita si ne vom realiza asa cum o sa ne dorim! speranta moare ultima!