| jessikz0r a întrebat:

Recomandati-mi si mie,va rog, o carte buna, care sa aiba misterul acela, sa ma faca sa vreau s-o citesc in continuare, sa vreau sa aflu ce se va intampla, si de preferabil sa fie ceva de scriitori cunoscuti.

Răspuns Câştigător
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Sincer si eu sunt la fel. Voiam carti pe care sa le citesc imediat si sa fiu nerabdatoare sa aflu marele final.Mi-a placut extrem de mult Domnisoara Christina de Mircea Eliade(sunt la liceu si mi-a trebuit). Probabil vrei o carte cu un nivel mai ridicat... insa merita sa incerci, este o carte foarte frumoasa!

| jessikz0r explică (pentru PamfleticaTotHellenne):

Da, chiar auzisem de cartea asta dar n-am apucat s-o iau de la biblioteca, saptamana viitoare asta voi face, iti multumesc frumos pentru ajutor!:*

| PamfleticaTotHellenne a răspuns (pentru jessikz0r):

Cu mare placere:*!

7 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Încearcă să citeşti romane poliţiste sau de aventuri de Haralamb Zincă, Rodica Ojoc Braşoveanu, Theodor Constantin, Raymond Chandler, Agatha Christie, George Simenon, Edgar Allan Poe, Zane Grey, Edgar Wallace, Louis Stevenson, Karl May, Fenimoore Cooper, Sir Walter Scott, Paul Feval, Michel Zevaco, Alexandre Dumas - tatăl, Stendhal,

| jessikz0r explică (pentru corolav):

Da-mi un nume concret! Atata ai citit tu? Ca sincer te-as respecta maxim pentru treaba asta...

| corolav a răspuns:

Am citit de cel puţin o sută de ori mai mult decît atît. Şi nu cred că e prea mult.
Cît despre titluri...
Intră pe google, la numele fiecăruia din cei enumeraţi, şi vei găsi toate titlurile cărţilor scrise de aceşti autori.
Succes în căutare şi lectură plăcută!

| jessikz0r explică (pentru corolav):

Iti multumesc frumos si chiar ma mir ca mai sunt astfel de oameni, banuiesc c-ai un vocabular spectaculos...

| corolav a răspuns (pentru jessikz0r):

Nu chiar spectaculos, dar la cei 67 de ani ai mei încerc să readuc prin scris cele adunate preţ de o viaţă întreagă.
Nu ştiu dacă reuşesc întotdeauna, pentru că nu mă prea pot adapta la nonşalanţa şi nepăsarea cu care cei mai mulţi dintre cei tineri se complac întru pregătirea pentru viitorii 50 - 60 de ani ai vieţii lor.
Mă opresc în a spune mai multe pentru a nu vă supăra, pe voi cei tineri, cu unele vorbe, adevărate, zic eu, dar nu suficient de pline de bune sfaturi, după a altora păreri.
Matale, domnişoară, îmi mulţumeşti frumos, alţii m-au şi înjurat sau ceva pe aproape.
Asta e! Să fii sănătoasă!