| silviuletz a întrebat:

S-a demonstrat stiintific ca prostia si Universul ar fi infinite! Asa sa fie oare?

10 răspunsuri:
| cornculapte a răspuns:

Eu zic ca da. De fapt, de Univers sunt mai putin sigura decat de cealalta parte.
Mereu cand crezi ca le-ai vazut pe toate, te surprinde cate ceva. Nu spune niciodata ca nimic nu te mai surprinde. Vei fi surprins sa-ti dai seama ca nu e asa.
Bun, acum la modul cel mai serios, teoria mea e in felul urmator: prostia e lipsa de inteligenta, lipsa de orice insusiri care te fac 'non-prost', iar Universul e un gol imens, un spatiu mare in care plutesc cateva stelute si planete pe ici pe colo, in rest vid. Ceva care nu e conturat, cum sunt lipsa sau vidul, e infinit. Deja surplusul nu mai e infinit, deci nu poti sa spui ca si la polul opus - inteligenta si materia - sunt infinite. E simplu - existenta are limite, inexistenta/lipsa nu are.

| dulcik a răspuns:

Exact.Perfect adevarat.La cata prostie e in lumea asta e si normal sa fie asa.La orice pas dai de o "prostie"

| Razvan a răspuns:

Pariez pe prostiethinking
Infinutul asta nu e asa infinit dar prostiaoh go on
Vezi Basescu, Fernando de la Caransebes & co

| buybooks a răspuns:

Daca renuntam la rautati si redenumim "prostia" in "eroare", poate fi demonstrat matematic ca prostia e mai mare decat universul.
Pentru fiecare punct adevarat din univers, exista o infinintate de falsuri. In consecinta, desi ambele limite sunt infinit, infinitul erorilor e mai mare.

| Ea a răspuns:

Aud si vad aproape zilnic oameni criticand prostia.Aud fara sa vreau, caci daca as putea sa aleg, cu siguranta as alege sa nu aud. Este promovata prea mult de oameni care pretind ca o detesta. Nu am nimic impotriva lor. Avem cu totii slabiciuni, ce-i drept, dar oare noi, restul, suntem perfecti? Stupid va fi considerat si raspunsul meu, o stiu. Totusi, am obosit. Ce am facut noi ca lumea sa fie mai inteleapta? Am fost noi intelepti oare?
Cred ca ar trebui "sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!"

| asya a răspuns:

Are cum sa se demonstreaza stiintific ca prostia e infinita? Nu prea cred.Mai degraba este demonstrat de oameni zi de zi! Totusi ma intreb, de ce ne legam de prostie mereu? De ce nu spunem ca inteligenta, iubirea, ura, rautatea sunt infinite?

| Good Cat a răspuns:

Daca s-a demonstrat stiintific asa este. Si poti zice ca universul prostiei e infinit si exista, iar prostia universului nu e ceva real.
Pot sa continui cu teoriile? laughing m-am plictisit.

| co$tY a răspuns:

Univresul nu cred neaparat ca e infinit deoarece pe fiecare an se mai gaseste cate o planeta constelatie dar prostia sunt sigur ca e infinita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce au demonstrat astia, dar pot sa-ti spun ca, despre aria de acoperire a prostiei m-am convins singur. Universul este in plina expansiune, dar te asigur ca prostia se extinde mai repede. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol