| susanumarian a întrebat:

Sal TPU care stie niste site-uri pentru desenat am un baiat de 3 ani vrea sa coloreze am cautat dar nu gasesc pls

Răspuns Câştigător
11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Poti intra la planse de colorat.Descarci ce ii place copilului tau. Apoi le listezi.Coloreaza apoi de nu mai stii de el.Asa procedez eu pentru nepotelul meu.

| mola a răspuns:

Ia du-te tu la intrebari si ajuta lumea nu cu cersitul votului.

| eXtreme21 a răspuns (pentru mola):

Ia du-te tu si vezi-ti de treaba ta! Nu cred ca ai mai multe raspunsuri date sau raspunsuri castigatoare decat am eu! Si nu cersesc voturi, nu esti obligat sa-mi dai tu un vot! Imi da doar cine vrea si cine are placere!

| mola a răspuns (pentru eXtreme21):

Puteai sa adaugi o intrebare, nimeni nu te obliga.

| eXtreme21 a răspuns (pentru mola):

Gandesti cam putin. Din moment ce eu postez acel link ca raspuns la mai multe intrebari este vizualizat de un numar mai mare de persoane. Daca adaugam o intrebare era postat intr-un singur loc, plus ca odata ca primeam un raspuns sau doua deja nu mai luat nimeni intrebarea in seama!

| mola a răspuns (pentru eXtreme21):

Ai aratat NERESPECT fata de aceasta intrebare. + ORICINE ESTE BINEVENIT SA DEA INTREBARI.

Răspuns utilizator avertizat
| ciprian2 a răspuns:

Http://www.desenatori.ro/deseneaza.htm - de desenat si http://www.miculmusulman.com/hai_sa_coloram.html - de colorat (ala de colorat e foarte frumos);) funda?

Întrebări similare