E normal, oricine o poate pati, ia o coala alba si incearca sa-ti imaginezi ceva. daca il desenezi urat incearca din nou si tot asa, pana la urma o sa reusesti.bafta! funda.
Pai, asta e motivul omule! .
Sau iti par mult mai woa sunt super astea dar subconstient consideri ca tu nu poti sa faci la fel de tari din mintea ta.
Sau cand te gandesti iti vine o tornada de idei intr-un timp si cand sa desenezi, pauza.
Alta idee n-am.
Baga id: constantin_georgeta2001@yahoo.com
Vreau desene! [de fapt idei ]
Cand ai un model in fata iti este mai usor sa il desenezi dar daca este sa desenezi dupa propriul stil parca nu te concentrezi esti stresat sau...ideile iti vin greu.Tu esti mai deosebit de ceilaltie cand tu nu stii din minte alti nu stiu pe foaie.Deci nu cred ca e dezavantaj. Daca cineva nu poate copia un desen de pe foaie inseamna ca nu e talentat si nu se poate talentat dar tu poti face asta deci esti talentat si ai timp sa inveti.Ti-as recomanda liceul Tonitza.Sora mea e acolo si avea aceeasi problema ca tine numai ca si-a dat drumul.
E mai usor sa desenezi cu model pentru ca vezi clar unde trebuie sa fie liniile sau cum ar trebui sa arate.
e normal stai linistit ni se intampla tuturor.
Exerseaza!
Nu te teme, imaginatia va veni atunci cand nu te gandesti. Si nu vad unde e problema . La teste sau teze mi se pare geniala chestia. Poti copia fara probleme
Asa patesc si eu pot copia orice.Ai nevoie sa faci mai inta o schita simplificata a ce vrei sa desenezi si incet incet adaugi detalii
Nu poti sa desenezi din minte deoarece ceea ce vrei sa desenezi, scena, obiect nu este clar reprezenta in mintea ta. Tu prin copiere reproduci de fapt viziunea celui care a facut desenul respectiv.
ex.
deseneaza o cladire.Vizioaneaza cladirea in mintea ta. Cum cade lumina, din ce parte vezi cladirea,
fata-stanga, fata-dreapta, pentru ca toate aceste amanunte ajuta. Deseneaza pentru inceput obiecte simple, din jurul tau, pe care le cunosti, pe care le poti vizualiza.
Si incet ai sa reusesti.
Cu nervi nu o sa reusesti niciodata.
Pnush .pai..gandestete..la ceva de ex..sa faci un peisaji sau un portret gandeste-te la ceva....shi.
Si mie mi te intampla.dar hai sa iti povestesc ceva..pentru ca si eu desenaz.dar. nu m apricep ft..bne zic eu : Mi s-a intamplat sa fiu in pana de inspiratie. Si cu cat doream mai mult sa desenez nu aveam ce dar am inceput sa desenez orice. si de atunci am inspiratie e greu sa faci pasul acesta dar trebuie sa incerci ori uitate pe afara
Important e sa trezesti artistul din tine sper ca e am ajutat funda?
http://autocunoastere.com/......tivitatea/ poate te ajuta si asta
Nu eşti talentat la desen.
Punct.
Dacă o arzi xerox sau coală indigo asta nu înseamnă că eşti talentat la desen.
Talentat la desen eşti atunci când poţi desena din minte, din imaginaţie, şi reuşit bineînţeles. Fix ceea ce tu nu poţi să faci. Deci, cum eşti talentat la desen, mă rog?
Exersează, desenează din natură, lasă copiatul la o parte, fă un curs de desen, cumpără-ţi nişte cărţi ajutătoare sau ia-le de la bibliotecă, urmăreşte tutoriale pe youtube, poţi să faci o sumedenie de lucruri ca să devii un bun desenator, un artist.
Şi ca să-ţi răspund la "De ce?"-ul ăla, pentru că ceea ce COPIEZI tu e desenat de altcineva, cineva care chiar ştie să deseneze. Când le compari, un desen făcut de un artist şi unul făcut de tine, normal că al tău arată oribil.
Duduc întreabă: