| gaby20 a întrebat:

:* as vrea o lista cu toate cartile, operele sau scriitorii ce ar trebui sa ii cunosc... ceva in genul colectie de la ziarul ala, cu toate operele ce trebuie sa le ai sau asa cevatongue, oricum aceea culegere de carti pe care orice om cult ar trebui sa le cunoasca(ma intereseaza mai mult autorii romani, desi as vrea si restul... daca putetibig grin) ma puteti ajuta? dau *fundita* si vot.

3 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sincer, nu prea ma simt in stare sa scriu aici inventarul bibliotecii. Am in jur de 2000 de carti si inca mai simt ca-mi lipsesc unele absolut indispensabile.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Chiar pe bune; e chestie de gust, de nevoi...Eu am multe carti ale clasicilor romani si francezi. E meseria mea, am nevoie de ele, imi si plac. Imi plac, de asemenea, threller-ele juridice, deci am multe carti de John Grisham si de Jeffrey Archer. Imi plac mult cartile politiste ale Agathei Christie, ale lui Georges Simenon si ale Rodicai Ojog Brasoveanu; deci, le am si pe astea. Ador cartile lui Radu Tudoran; imi lipseste una singura din tot ce a scris. Si, tot asa.
Dar, am aproape 50 de ani si am avut timp sa le adun. Astea nu sunt carti pe care le strangi in 2 saptamani, ci intr-o viata.

| gaby20 explică:

Ms de rasp