| usernamebpla a întrebat:

(ma scuzati ca apelez aici si cer atatea ), sunt clasa a VIII, iar saptamana viitoare dau un test la geografie, test initial, si cuprinde lectii din cls V VI VII, cares cele mai importante lucruri care ar trebui sa le stiu pentru test? sau stiti ceva site unde as putea recapitula totul din mare? am avut note de 9 si 10 la geogra... dar le-am cam uitat big grin, plz helpppppppp! dau funda! (id meu : lucutzcatalin96)

Răspuns Câştigător
| dianaxD a răspuns:

Pai, nici eu nu prea retin foarte multe din clasa a 5 a dar in mare stiu ca o sa te intrebe si despre geografia Romaniei.Asta e sigur.Gen,cateva nume de lacuri sau rauri. Ce lacuri trec pe acolo sau chestii de genul asta.In a 6 a clar trebuie sa stii despre tarile din europa si capitalele lor si daca stii si exemple de campie sau de lacuri ar fi perfect.Nu pot sa iti scriu aici foarte mult, dar iti zic esentialul. A si foarte important.sa stii continentele si oceanurile.In a 7 a, discutii despre asia[clima ei, apele, solurile, vegetatia, populatia etc] si despre africa, chiar si america[si aia de sud si aia de nord] si pe la sfarsit discuti despre oceania si australia.happy

1 răspuns:
| Jadis a răspuns:

Si eu sunt in a 8a si n-am dat nici un test de genu asta. Profa voastra e nebuna sau se preface? Cum sa va dea test din 3 clase. Doamne Dumnezeule asta ar insemna sa-ti ia o luna pana inveti fiecare lectie in parte. Pai acum facem geografia Romaniei si nu prea este necesar sa ne complicam cu geografia europei din clasa a 7a... Mi se pare o nebunie