| gaby20 a întrebat:

Scriitorul meu preferat este unul roman, scrieti-l pe al vostru, daca e acelasi fundita!(E romancier:X)

Răspuns Câştigător
| HeatRush a răspuns:

Madi, n-am vrut sa par rea. Sincer. Scuze. :d A fost prima mea zi aici. happy

Ca tot veni vorba de scriitori preferati... thinking il ador pe Alexandre Dumas love struck ...pe amandoi, de fapt. :d

Gaby, zi-mi ca nu-i Rebreanu. x_x laughing)

happy

14 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

...toata lumea si-a dat seama... eminescu!
...dar scriitorul meu preferat este erich von daniken

| InnocentSmile a răspuns:

Eu am o scriitoare preferata, aceea este Stephenie Meyer care a scris Twilight[as putea spune acum colectia mea preferata de romane].happy

| gaby20 explică:

Nu e nici unul mentionat mai sus, oricum multumesc mu~uult de raspunsurikiss o sa citesc ceva din scriitori vostri preferati, sper sa-mi placa si mie...aaa sa nu uit daca era Eminescu e clar ca scriam e poethappy

| gaby20 explică:

Madi, si eu fac asta de multe orilaughing, si mereu trebuie' sa mai dau un rasp pentru ca nu am scris bine, sau am inteles gresit intrebare sau ma grabesctongue

| gaby20 explică:

Ai dreptate Lamaita e Liviu Rebreanulove struck! Nu era deloc greu de ghicit am mai scris o intrebare despre el in care ceream toate romanele luihee hee... oricum bravobig grin!winking si fundita:*

| gaby20 explică:

Eh...lasaoh go on macar u l-ai zistongue.si gusturile nu se discuta asa ca ai o funditabig grin

| HeatRush a răspuns:

Apache, Madi, Eminescu e poet, nu romancier. x_x
Gaby, romancierul meu preferat nu e roman, dar as vrea sa ghicesc. :d Marin Preda? thinking :d

happy

| HeatRush a răspuns:

Multumesc frumos, Madi! love struck big grin
Gaby, Camil Petrescu? laughing

| HeatRush a răspuns:

Gaby, nu stiu, eu sunt incepatoare aici. big grin Deci nu v-am citit prea multe intrebari.
Iar pentru ce o sa scriu acum, ai sa regreti ca mi-ai oferit fundita asa repede. rolling on the floor ...Am spus de Rebreanu pentru ca mie nu-mi place de el deloc. x_x Ah, sunt satula de "Ion" de la orele de romana laughing)
Mersi oricum! big grin Prima mea fundita! big grin

| fdhgcvnb a răspuns:

Mircea eliade, right?happy

| Madi_8495 a răspuns:

Buna! Al meu e Mihai Eminescu.

| Madi_8495 a răspuns:

Lămâiţa,laughing) stiu dar nu am citit bine intrabrea.

| Madi_8495 a răspuns:

Lămâiţa,nu ai fost deloc rea:X, pana la urma a fost vina mea ca nu sunt atenta si apropo bun venit pe TPU.:X.

| Dania_8425 a răspuns:

George calinesc happy

Întrebări similare