Madi, n-am vrut sa par rea. Sincer. Scuze. :d A fost prima mea zi aici.
Ca tot veni vorba de scriitori preferati... il ador pe Alexandre Dumas ...pe amandoi, de fapt. :d
Gaby, zi-mi ca nu-i Rebreanu. x_x )
...toata lumea si-a dat seama... eminescu!
...dar scriitorul meu preferat este erich von daniken
Eu am o scriitoare preferata, aceea este Stephenie Meyer care a scris Twilight[as putea spune acum colectia mea preferata de romane].
Nu e nici unul mentionat mai sus, oricum multumesc mu~uult de raspunsuri o sa citesc ceva din scriitori vostri preferati, sper sa-mi placa si mie...aaa sa nu uit daca era Eminescu e clar ca scriam e poet
Madi, si eu fac asta de multe ori, si mereu trebuie' sa mai dau un rasp pentru ca nu am scris bine, sau am inteles gresit intrebare sau ma grabesc
Ai dreptate Lamaita e Liviu Rebreanu! Nu era deloc greu de ghicit am mai scris o intrebare despre el in care ceream toate romanele lui... oricum bravo! si fundita:*
Apache, Madi, Eminescu e poet, nu romancier. x_x
Gaby, romancierul meu preferat nu e roman, dar as vrea sa ghicesc. :d Marin Preda? :d
Gaby, nu stiu, eu sunt incepatoare aici. Deci nu v-am citit prea multe intrebari.
Iar pentru ce o sa scriu acum, ai sa regreti ca mi-ai oferit fundita asa repede. ...Am spus de Rebreanu pentru ca mie nu-mi place de el deloc. x_x Ah, sunt satula de "Ion" de la orele de romana )
Mersi oricum! Prima mea fundita!
Lămâiţa,nu ai fost deloc rea:X, pana la urma a fost vina mea ca nu sunt atenta si apropo bun venit pe TPU.:X.
FilosofulDepresiv2022 întreabă:
rock231girl întreabă:
PsychoDreamer întreabă: