| david14 a întrebat:

Salut, am 14 ani si fac la sala de 3 luni.Rezultatele se vad. As vrea un program pentru abdomen si spate. Apropo, sunt bune proteinele la varsat mea?

Răspuns Câştigător
| Sara a răspuns:

Nu. nu lua proteine. Insist. nu lua proteine, si alte nebunii.

8 răspunsuri:
| mrsolo a răspuns:

La 14 ani proteine? doamne, trage natural daca tot vrei sa faci ceva!

| Bloo2 a răspuns:

Cam devreme pentru proteine.parerea mea. big grin

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Proteinele nu sunt bune la nicio vârstă. Cât despre cealaltă întrebare, îmi pare rău, dar nu te pot ajuta. Nu prea frecventez. Încearcă să mai întrebi pe cei mai experimentaţi de la sala de forţă happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Proteinele sunt intotdeauna bune... cele pe care le iei din mancarea obisnuita. Bea mult lapte, mananca ovaz si oua si in rest cat mai echilibrat, iar la sala vezi-ti de genoflexiuni, deadlifts si impins culcat (bench press)! Abdomenul se regleaza si el cu ajutorul genoflexiunilor, dar il vezi doar daca ai putina grasime in corp, iar pentru indepartarea ei iti recomand alergatul.

| sheslikethewind a răspuns:

Daca intelegi prin ''proteine'' prafurile si pastilele alea, cu siguranta nu. Ma indoiesc ca sunt bune la o anume varsta, sunt niste chimicale de care nu ai nevoie. Fa sala in mod natural, bea un pahar de lapte dupa antrenament (ajuta la dezvoltarea musculaturii), intreaba pe cineva specializat -antrenor sau trainer, vezi si tu la sala - cum sa te antrenezi, nu fa dupa capul tau pentru ca exista posibilitate sa nu executi bine miscarile si sa nu mai fie atat de eficiente...
Mananca carne alba, slaba (pui, peste) cat mai des, de preferabil in fiecare zi la pranz, consuma fructe si legume, lapte, bea multa apa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma sa nu iei straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am tot 14 ani si iau proteine de 4 luni...si se vede, dar nu stiu si la tine depinde de organism