| Ungureanu_Catalin_2002 a întrebat:

Am 15 ani, sunt în clasa a 9a,cum as putea sa fac un ban cinstit? Am voce destul de bună, fac canto de 2ani și când și la chitara. Mă puteți ajuta cu vreun răspuns?

4 răspunsuri:
| gandurisiopinii a răspuns:

Salut! Te poți apuca de videoclipuri pe Youtube (dacă tot ai talent la cântat). Dacă ai cât de cât succes, banii vor veni și ei.

| George_Crisan_1980 a răspuns:

Vezi, dacă sar gândi parlamentari și la oameni de vârstă ta... e cam complicat, dacă nu ai pe părinți tăi niște oameni productivi, să aibă și iei o mică afacere care ar putea să te sprijine, nu prea ai alte soluții sau dacă nu ai bani tu personal pentru investiție. știam eu cum să faci, uite te poți face reprezentat pentru Avon, ce trebuie să faci, să recomanzi produse prietenilor tăi, familiei tale, și vei primi un procent, sau ai putea să faci reclamă, la anumite produse și vei primi câte un cent la fiecare produs, dacă dorești mai multe detalii PM!

| Lioana a răspuns:

Ai putea incerca sa canti la nunti sau la orice alte evenimente. Poti sa pui anunt ca oferi astfel de servicii.

| corolav a răspuns:

Nu știu dacă poți cînta pe la nunți.
Nu în sensul că că nu ai ști să interpretezi.Ci în ideea că
pentru a cînta la nunți ai nevoie de contract și de autorizație de profesionist. Mai exact, să fii înregistrat undeva pentru această muncă pe care o prestezi, mai ales, în virtutea faptului că pentru banii pe care îi cîștigi trebuie să plătești impozit la stat.