Atunci beau un vin fiert si mananca langa soba... dar ai grija sa nu cazi in foc cand te aplici dupa cutitul care tocmai tea intepat in picior cand l-ai scapat dupa ce tiai crestat un deget... daca ai trecut peste poate o sa iti placa friptura mai mult cu sangele tau
Esti fata nu-i asa? sau ai copiat dupa o fata pentru ca suna exact ca o invinuire, ceva specific feminin. din versuri rezulta ca exista un inamic si o victima fara speranta, deci in traducere libera un baiat i-a frint inima unei fete, si tot ce se intimpla dupa aceea e vina lui.
BogdanSl:da am luat-o ca pe o gluma.si eu tot ca pe o gluma am ziso nu mi-am facut un plan ca sa ma tin de el...gramatica,stiu am unele probleme dar ma chinui sa invat. oricum o sa o retusez.
thealchemist : imi pare rau ca ma confunzi cu o fata...sunt baiat.si daca te gandesti ca sunt din ala care sufera din dragoste sau astfel de chestii nu e asa...ascult black metal si de aici toate cele. fata care sufera din cauza baiatului nu vad de unde, dar oricum multemesc pentru raspunsuri
Baiatu? Deci...gramatical,esti la pamant! Rima=(zero), iar unele propozitii/fraze, chiar nu au inteles.Imi permiti sa te corectez/adaug/elimin anumite cuvinte sa vezi cum iasa?