Cei care deseneaza foarte frumos stiu anumite trucuri pe care le invata la scoala.(cei care fac scoala de desen) sau urmeaza vreun curs de desen.
Pai nu e nic o smecherie este talentul lor si sufletul pe care il pun...si migala care lucreaza
Dar unele desene arata ca o poza.Nu e logic sa fie desenate.Este o smecherie.Sau daca chiar au desenat asa ceva, eu sunt socata.
Doua cuvinte: Talent si Perseverenta. Intra pe forumurile de profil, studiaza tehnici, vezi tipuri de creioane, nu pierde vremea aici criticand doar pentru ca tu nu poti mai mult.
Oricum, n-au ajuns sa deseneze asa peste noapte.
Eu am vazut pe cineva lucrand un desen pe acel site.Multa migala, rabdare si experienta.
Pai exista un site unde iti arata cum sa desenezi :D, uite linkul : http://www.dragoart.com/
Tablita graficaam avutcont dar cum toti isi luau tablita si desenau cu mana si aparea pe pc... mi s-a parut o porcarie pentru ca eu ma chinuiam cu mouse-ul... mi se pare ca singurul fara tablita si care deseneaza intr-adevar fascinant este cimmaron. Uita-te la utilizatori si vei vedea ca este primul.Succes la desenat.
Adica eu ma chinuiesc cu mouse-ul si ei cu tablita grafica?! Vai mie! Asta chiar e porcarie!
Sunt si eu pictor, si multi oameni sau clienti mi-au pus aceasta intrebare; le-am raspuns foarte simplu: E foarte important ca sa fi binecuvantat cu un astfel de dar din partea lui Dumnezeu, apoi mai trebuie ca sa ai dorinta de a fi diferit si sa iti doresti cu tot sufletul ca sa inveti mult mai multe decat sti. un alt pas e ca tu sa mergi la o scoala de atra, pentru a-ti perfectiona talentul dat de la Dumnezeu. Si dupa toate acestea va trebui sa continui sa pictezi cat mai mult. Asta le da posibilitatea pictorilor sa iasa in evidenta si sa incante sufletele oamenilor prin talentul lor. Daca doresti sa afli cine a raspuns poti intra pe saitul meu unde poti vedea lucrari dealemele. saitul se numeste: www.nicaflorin83.wordpress.com, te astept.
Nu e nicio smecherie, programul de desenare e flash, nu se poate adauga nimic din alte programe, tot ce faci, faci direct acolo, sa vada toata lumea ce poti, nu stiu ce varsta ai, dar daca vrei si tu sa desenezi asa, urmeaza cursuri de arta, sau o scoala de arta, majoritatea au urmat, si mai este ceva multi folosesc o tableta grafica ma numar printre ei totul e sa pui suflet in ceea ce faci, acele desene iau ore sau poate chiar zile, desigur cu pauze eu iti doresc mult spor in ceea ce faci sau ce vei face
Eu una cred ca nu numai instrumentele de pe site fac treaba ci si desenatorii care au talent si experianta. Dar trebuie sa stii o regula cheie: umbrele trebuie sa fie, cu cat vrei sa iasa mai real cu atat mai evidente.Atat stiu eu.
Nu e nici-o smecherie! Si eu am cont, dar nu ma pricep sa desenez pe calculator, doar pe hartie. Uni se pricep pe calculator, iar alti nu, ca si mine.
Salutare,
daca vrei sa vezi cum deseneaza artistii in real time, da-i click aici :P
http://www.queeky.com/cms/index.php
Ar trebui pe cristina 12310 sa i dai fundita ca poti sa te uiti la desenele alea
De fapt acum de curand am aflat ca uni de pe desenatori.ro au niste trucuri! Au un fel de pix care se pune in locul mausului sau se ataseaza la maus si poti desena cu el si pe hartie si se vede si pe calculator! Sper sa te lamureasca acest raspuns nu celalalt al meu! Insa uni chiar se pricep sa deseneze si pe calculator.
Pay marea majoritate a celor care intra in top desene au tableta grafica si am mai vanat si eu unele chestii adica daca ai o mana nesigura fol linia cand desenezi, si trebuie sa te uiti la alte desene ca sa vezi cum le-au facut pentru ca ti-ar putea ajuta si in legatura cu voturile daca stii ca ai muncit mult la un desen si stii ca e km nereusit vei cere voturi de la altii dar cei care intra in top desene nu le pasa daca ii voteaza cineva ci pur si simplu au incredere a si nu salva desene dupa 9 deoarece nu sunt prea votate deoarece...cine stie poate le este somn si se culca si nu mai raman asa de multi pe site
HEI! am si eu cont pe desenatori.ro dar il am de pe data de 24 februarie si am 11 ani.cei care au desene super faine pe acest saite sunt niste copii talentati si probabil adolescenti ca doar acestia fac desene misto. peminema cheama georgiana iar contul meu este geanik1999 intrati si faceti-va si voi cont pentru a ne imprieteni si pentru a ne vota reciproc desenele. daca nu vreti sa va faceti cont intrati si uitati-va la desenele mele. PLIZ
anonim_4396 întreabă: