Cel mai mult pana acum mi-au placut cartile lui Dean R. Koontz. Cele Horror imi plac foarte mult. Koontz m-a cucerit. Imi plac si cartile de dragoste, dar care imbina intr-o oarecare masura o influenta mult mai puternica pe plan psihologic decat orice carte banala de dragoste.
Carti despre descoperiri stiintifice, arheologice aventuri, spionaj, dragoste, etc...
Imi plac cartile politiste, de Agatha Cristie, Rodica Ojog Brasoveanu, George Simenon.
Cartile care sa cuprinda multa actiune. Nu sa o lalaie asa, sa bata campii pe 20 de pagini, apoi Vasilica il vede pe Ionel si se ascunde de el.
Vreau ceva mai. indraznet si de dragoste, asa incat sa-mi pot imagina ceva calumea, sa ma regasesc si eu [dar nu neaparat] si sa nu ma plictisesc. Cum ar fi... Fata cu portocale de Jostein Gaarder.
De actiune, de dragoste, de mister.si mai sunt. Dar cel mai mult imi plac cele politiste.
Imi plac mult cartile cu vampiri, dar nu "stolul" asta nou aparut: Twilight, jurnalele vampirilor, etc etc
M-a cucerit insa Anne Rice cu Cronicile Vampirilor
sunt magnific scrise, are un stil inconfundabil
Cele mai senzuale, romantice si pline de mister si sange carti pe care le-am citit pana acum