anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Cine imi poate spune si mie cum se face aceasta arta cu ce instrument, s-au cum? http://www.toxel.com/inspiration/2009/05/13/paper-art-by -simon-schubert/ Dau funda si vot.

4 răspunsuri:
| ButterflyWings a răspuns:

Dupa mine,si sunt sigura de asta este vorba de tehnica impaturirii hartiei, in asa fel incat se poate genera aparitia unor efecte deosebite. Indemanarea, experienta si practica indelungata isi spun cuvantul la realizarea unor creatii deosebite.
Hartia poate fi manipulata in foarte multe moduri printre care putem enumera si arta origami sau colajul.

| ynculpatu a răspuns:

Ori pe calculator ori cu creion si stergi usor cu un servetel sa se vada asa ca o umbra dar trebuie sa ai soooooo talentu la desen

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut! eu cred ca este hartia zgariata ca impaturita nu exista asa ceva este cu o rigla si un pix ceva fara pasta doar sa faca forma de zgarietura adica sa se vada pe partea cealalalta dungi 3d care se simt la tingere parerea mea. Mai ganditi-va si voi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum v-am promis va dau vot pentru. timpul acordat Multumesc! Astept mai multe raspunsuri, cel mai bun raspuns primeste fundita.