anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,cum credeti voi ca ar trebui sa fie liceul ideal, fundittaa

Răspuns Câştigător
| BlueViP a răspuns:

Sa fie un liceu in care sa nu fie oameni tampiti, care sa faca cursurile imposibil de inteles. Profesorii sa dea note pe merit si sa explice ce vor de la un copil iar elevii sa fie soiabili.

6 răspunsuri:
| Axys a răspuns:

Liceul ideal pentru mine ar insemna un liceu fara camere de filmat cu pauza mai mare de relaxare cu profesori fara fite

| fearlessss a răspuns:

Sa facem doar ce materii vrem, Sa se faca sporturi gen inot deci sa existe si piscina.Sa facem lucrurile cat mai practic, spre exemplu eu ador fizica, as vrea sa imi arate cum actioneaza ea in univers, sa invat teorii noi despre univers..mai practic..nu doar probleme care nu ne ajuta cu nimic.

| Planta55 a răspuns:

Sa fie un liceu in care sa nu fie oameni tampiti, care sa faca cursurile imposibil de inteles, note pe merit si profesorii sa le explice copiilor ce nu au inteles indiferent de cat ar dura

| AlissonPadalecki a răspuns:

Pai in primul rand sa fie mare cu multe etaje, pe holuri sa fie dulapioare de fier ( sau cum se spune) exact ca in America, la fiecare nivel sa fie minim 1 toaleta fete/baieti. Iar in al 2-lea rand foarte tare ar fi sa fie de exemplu 5 materii obligatorii (Matematica, Romana, Engleza, Franceza, Sport de exemplu) iar restul disciplinelor sa fie la alegere astfel incat sa nu ne umplem ziua cu materii nefolositoare si pentru care nu ne dam silinta fiindca nu ne plac. Cred ca ar mai fi orele in plus de Germana, Italiana, Spaniola...adica sa fie cursuri libere si pentru alte limbi straine nu numai pentru Engleza/Franceza.
Mi-ar mai placea ca in fata liceului sa fie un spatiu mare cu cateva bancute iar in spatele lui sa fie mese cu banci pentru pauzele mai mari in care vrei sa iesi afara si "terenul" de sport ar trebui sa fie inauntrul scolii unde se poate juca basket, volei, fotbal, cu tribune pe toate cele 4 parti. Cred ca, cu un liceu ca asta probabil niciodata nu mi-as dori sa termin scoala happy Dar al tau care e?

Întrebări similare