Rugaciunea, inseamna sa te confesezi tu lui Dumnezeu, sa te rogi, sa iti spui greselile, si sa iti para rau de ce ai facut. Chiar daca in situatia de fata, tu nu esti vinovat, e bine totusi sa zici un iarta'ma, si pentru ziua trecuta. Ai incredere in El si o sa ajungi bine. O sa iesi din situatie, tu doar gandeste pozitiv si vezi cum vei iesii, nu te precipita. Stresul e cea mai grea boala, crede'ma am trecut prin multe, si daorita lui Dumnezeu am iesit invingatoare. Cei care nu cred in Dumnezeu sa nu lase comentarii stupide, eu cel putin cred`pentru ca, atunci cand imi era mai greu, atunci imi trimitea pe cineva sau ceva. Fii sincer, El ne asculta, nu uita, rugaciunile le'au facut oamenii, daca ii vb in cuvinte simple, Dumnezeu te intelege. Pupici.
Că mai bine gândești lucid și ai să ieși din orice situație. Viața are și urcușuri și coborâșiuri, și nu trebuie să trăim cu impresia că dacă facem o rugăciune o dată, de două ori, de șapte ori o să ni se rezolve de la sine. ^_^ Nu zic să nu crezi, dar mai bine acționezi cum poți decât să stai lipit de-o icoană și să te rogi...
Nu exista rugaciuni deosebite, in schimb, exista rugaciuni transmise cui trebuie. Sunt primite indiferent de frumusetea si iscusinta cu care sunt rostite.
Eu stiu o rugaciune in cinstea Sfintei Rita
Sub greutatea necazurilor catre tine alergam o, Sfanta Rita pe care toti o numesc sfanta imposibilului cu mare incredere ca voi fi ajutat. elibereaza te rog inima mea de necazurile care o lovesc din toate partile si reda-i linistea si pacea.deoarece nu reusesc sa ies din aceasta stare prin nici un mijloc ma incred cu totul in tine, care ai fost aleasa de Dumnezeu ca mijlocitoare in cazuri disperate
daca pacatele mele sunt obstacol pentru implinirea cererilor mele obtinem de le Dumnezeu drepate si iertate nu permite sa se mai verse lacrimi amare rasplateste increderea mea si eu voi face cunoscuta pretutindeni milostivirea ta fata de sufletele mahnita
o, admirabila mireasa a lui Iisus Rastignit mijloceste acum si totdeauna pentreu rezolvarea cazurilor mele Amin!
eu am memorato si o zic de cate ori este nevoie... sper sa te fi ajutat cu ceva
Ii cer lui dzeu sa... de 30-100 ori depinde importanta si doar in situatii urgente
Trebuie sa te rogi la Dumnezeu din suflet si curat, atunci este imposibil ca El sa nu te asculte si sa nu te ajute.