Poezia e buna si se vede ca ai potential dar depinde si ce varsta ai.
Oricum, sfatul meu este sa continui sa scrii. Vei vedea ca de fiecare data cand compui o poezie ea va fi mai buna decat ultima.
Satisfactia e mare, mai ales atunci cand si ceilalti iti citesc poeziile si sunt multumiti.
Multa bafta in continuare!
Super poezia
posteaz-o pe deviantart.com si aflii acolo parearea mai multor experti
Mai, poezia e buna. dar evita sa folosesti un cuv de mai multe ori. Daca vrei sa vezi poeziile mele care sunt apreciate de multi adauga id smecherasu_edy2007.Acolo o sa te mai si ajut si o sa iti dau sfaturi multeFunda?
Măi, este o poezie frumuşică pentru începutul drumului. Tu descri o fată înger într-un mod uşor de ingerat cititorului, dar asta nu înseamnă că dacă înşiri câteva rime iese şi poezia. În creaţia ta nu văd personificări, epitete ieşite din comun...nimic care să mă facă pe mine să intru într-o lume mirifică şi să mă minunez de frumuseţea copilei înger.
Bine, tu acum o să mă întrebi "şi ce este de făcut?" iar eu o să-ţi răspund că mai întâi de toate trebuie să ai speranţă şi ambâţ. Nimeni nu te poate opri din a fi cea mai mare poetă a României decât tu, prin trândăvire.
Eu vreau să încurajez orice încercare de a creea şi de a-l ajuta pe autor să aibă un stil mai rafinat.
De asemenea ar trebui să citeşti o grămadă de poezii, să vezi stilul fiecărui autor, metode de a o înfrumuseţa etc.
Eu ţi-am zis doar părerea mea, sper să nu te fi jignit.