| triX2 a întrebat:

Imi puteti da niste detalii despre Vestul Salbatic? [Gen, de ce tara era reprezentata, cand purta aceasta denumire, ce tehnologie aveau pe atunci (radio, aparat foto, tren-erau pe atunci?), obiceiuri, structura sociala, ocupatii,, mod de organizare, etc).
Cine da cat mai multe detalii priomeste funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vestul Sălbatic nu este reprezentată de nimeni, că nu era un curent. Este perioada anterioară formării Americii, practic. Foto aveau, era şi tren, mai greu cu aparatul de radio, cred :) Poftim, aici ai mai multe amănunte: http://en.wikipedia.org/wiki/American_Old_West

2 răspunsuri:
| JackandJones a răspuns:

"completare la ce a zis FierceAngel" cand au plecat europenii in America,clar ca au ajuns in estul Americi si acolo sa construi prima data,aici erau orasele, oamenii culti etc, mai tarziu au descoperit mine de aur spre vestul Americi si au adus sclavi muncitori etc...si de acolo vine vestul salbatic e parte de vest a Americi unde nu erau neaparat oamenii culti ci cei care faceau legea prin forta P.S. sper ca te-am ajuta si ca nu am batut campi

| triX2 explică:

Inca o mica intrebarebig grinin cate stiu sunt 3 Americi(de Nord, de Sud si Centrala)
Deci Vestul Salbatic la care dintre ele se referea? Sau ati putea sa-mi spuneti cateva regiuni de acolo(pot fi si contemporane)