Înainte de a te da în judecată solicită să se facă o expertiză.
Cristalurile pot fi foarte ușor imitate cu sticlă.
Vorbă aluia...La ce casă ai ajuns tu să rupi bară de cristal la un candelabru?
Ce bogătaș e acela?
Cum de te-ai aflat tu la el?
Cît de nevoiaș ești tu de ai ajuns să pui o astfel de întrebare unor oameni probabil nu foarte - foarte bogați?
De unde am putea noi ști despre astfel de personaje? Ne învîrtim noi în asemenea cercuri înalte, pentru a fi în stare să-ți dăm un sfat?
Hai bre lasa vrajeala. Prietenul tau e miliardar de are asa candelabru, si daca este, inseamna ca si tu esti de te invarti in asa cercuri. Vorbeste cu parintii daca te framanta tare, ca ei stiu ce decizie sa ia.
Cred că numai un candelabru din catedrală poate avea o asemenea valoare...
Și eu am un candelabru din cristal pur, cu zeci de brațe, dar nici pe departe, nu se ridică la această sumă!
Bănuiesc că, omul e foarte afectat, fiindcă i-ai distrus o piesă frumoasă din locuință, care pentru el, avea o valoare inestimabilă. Totuși, suma pretinsă e exagerată. Dacă trebuie, plătești paguba, însă nu te speria, nu vei plăti atâția bani, cât pretinde el.
Totuși, mă întreb, cum ai putut ajunge la candelabru, care e atât de sus, în tavan, încât să-i rupi trei brațe?! Te-ai agățat de el, l-ai confundat cu un leagăn?
Vezi ce ciudat e, pentru un candelabru, el te pune să-i plătești toată locuința! : ))
Nu sunt expert, dar ai putea sa incerci sa cauti acele bucati pe care le-ai stricat pe internet si daca ai noroc sa gasesti, il poti repara si nu cred ca o sa iti mai ceara banii daca il repari.
DamianStefan întreabă:
ZloteaIulian întreabă: