| Nykku_8736 a întrebat:

Salut la toata lumea! Uitati cred ca este foarte ciudat ce va spun dar, ieri eram cu fratele meu mai mic in dormitor si ne uitam la un film, Dintr-o data am vazut pe cineva langa usa. Credeam ca este fratele meu mai mare care vroia sa ma sperie dar nu, Si mama mi-a zis ca Fractu a stat aici tot timpul. Ciudat! Foarte ciudat. Mama mi-a spus ca am vedenii, dar daca era cineva? Nu se poate sa am vedenii, nu cred ca degeaba am vazut o fata de om la geam. Ma intreb oare ce or fi fost? Va rog sunt in pana, si nu stiu ce sa mai fac. Ajutoor. Funda!big grinbig grin:d

7 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Ciudat!laughingEu stiu ca nu exista fantome orice s`ar intampla...astea sunt povesti de adormit copii!
Probabil chiar era fratele tau, dar a gresit mama tatongue
Ori erau vedenii...

| elenutza27 a răspuns:

Te-ai uitat la prea multe filme horror. si mi e mise mai intampla sisimt ca e cineva in spatele meu cand de fapt u e nimeni. dar poate ca era umbra la ceva din casa sau fratele tau. ori a trecut tatal tau pe acolo sau mama ta

| EllaEllii a răspuns:

Cheama un popa (o fi fantome), sau spune-i mamei tale tot ce ti-s-a intamplat.

| PerfectAngel a răspuns:

Mama ta are dreptate.Ai avut vedenii,prea multe filme horror,sau,ti s-a parut. Si mie mi se mai intampla cateodata. Poate te uitai la tv sau la ceva,te gandeai la un om si apoi cand ai intors capul ti s-a parut ca vezi pe cineva. (stiu din propria experienta). Fantome nu exista in niciun caz, nu te speria laughing. In cel mai grav caz, daca ti se intampla des incearca un psiholog.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?big grin

| crazy4you a răspuns:

Ai avut vreun stres. poate de aia. nu te speria. nu exista fantome. totl e in cap. stai linistita si daca ti se mai intampla da-o in cot

| iuly26iuly a răspuns:

Ai jucat prea multe jocuri video(ca mine) sau ai vazut prea multe filme.

| Shameless a răspuns:

Probabil, ca ai vrut sa vezi un om la geam... ai gandit asta inconstient atat de intensiv, incat creierul tau a transformat gand in realitate.