| SpYdY2 a întrebat:

Salut la toti am inceput sa scriu o carte pe wordpad dar inca nu m-am gandit la un titlu.Am sa va zic pe scurt despre ce este vorba.

Totul incepe cand niste arheologi gasesc un tunel subteran car ar duce la o comoara. Unul dintre arheologi fiind si seful celorlalti decide sa caute pe cineva priceput in a sti sai ghideze prin tunel.Acesta gaseste un tip cam dubios dar decide ca este de treaba.Cei doi pleaca in cercetarea tunelului iar dupa ce au trecut de toate capcanele si pericolele existente in tunel gasesc o incapere plina cu aur.
Acolo tipul dubios decide sai lege pe arheologi si sa ia comoara doar pentru el. Dupa ce cara toata comoara din incapere pleaca lasandui acolo pe arheologi.

Asa ar arata in mare cartea spuneti-mi ce parere aveti.

12 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Salut, iti scrie un autor. Volumul ar putea avea potential doar ca in mod clar ma duce cu gandul catre Indiana Jones si implicit si catre Raiders of the lost Ark. Nu spun ca ar avea acelasi plot doar ca din pacate rezumatul tau suna ca plotul filmelor enumerate mai sus. E important de asemenea sa o iei pas cu pas. In procesul creativ titlul vine de cele mai multe ori primul, urmat de o harta a ideilor si ulterior de fise stufoase de personaj si de actiune. Daca imi spui si un plot secundar si tertiar al cartii pot sa ma conving ca ideea e totusi originala.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

E bună ideea, atâta timp cât foloseşti limbajul de specialitate.Cât despre titlu, un nume specific..."Blestemul tunelului". Aici poţi să integrezi şi detalii malefice, dacă doreşti. Vrăjitoria apare mereu când se vorbeşte despre comori.

| ElenaSA a răspuns:

M-ar interesa sfarsitul. Ai putea sa-i spui:
-Comoara secreta
-Comoara din tunel

| Neverwas a răspuns:

Glasul Aurului
In Subteran
Aur Si Sange
In Tunel
Goana Dupa Avere
Jefuitorul
P.S. Toate titlurile sunt inventate de mine, asa ca, daca iti place unul, il poti folosi stiind ca nu a fost copiat de undeva.

| Incarcare a răspuns:

E draguta ideea. Uite un titlu: Un necunoscut, niste arheologi si o comoara ascunsa. Titluriile de genul sunt destul de la moda pe wattpad. Gandeste-te!

| lila36 a răspuns:

Paii.......imi place mult ideea ta, si de asemenea si eu scriu o carte ai putea pune ca titlu"comoara furata" sau"comoara regasita" dar eu nu inteleg de ce ne ceri ajutorul daca tu ai scris deja cu atata inspiratie si inca ceva, ori ce titlu ai avea trebuie sa cuprinda acel ceva ce va starni interesul cititorului.
Sper ca te-am ajutat......pe curand.

| irina1999moldovachisinau a răspuns:

E interesanta ideea ta, mi-ar placea sa vad si un film scris dupa carte. cind o termini de scris poate si o editezi. Daca sa ma gindesc la titlu nu stiu, poate,, Goana dupa bogatie,, sau,, Lumina din capatul tunelului,, adica lumina este comoara. Sa stii ca e o idee buna.

| Corleonee a răspuns:

Depinde si cum se termina. "aparentele inseala"?

| wolfyflower99 a răspuns:

Povestea ta deja mi-a captat atentia, iar un titlu bun ar fi "Secretul subretan", sau "Comoara subterana", sau "Secretul tunelului". Depinde si cum se termina cartea, dar iti spun de acum ca mi-ar placea sa o citesc.

| Capatzana a răspuns:

Futai in gaura neagra!

| Kitty2142 a răspuns:

Vrei un titlu?

| Kitty2142 a răspuns:

Incearca aceste titluri dar nu cred ca fa vi de folos daca ai vrea sa alegi ceva alege daca nu mai am titluri sa iti dau.
Îndreptar Spiritual
Amintiri dintr-o copilarie de aur
Deceptia lui Prometeu
Ultima imagine
Agentul Secret
...si la sfarsit a mai ramas Cosmarul
Bufonul
Gorki Park
Marea ratare
Fara limite
Cand pantofii ti se potrivesc
Adevaratul intelept