| emilsiegward a întrebat:

Salut.

Scriu de ceva timp, iar recent m-am serios gândit la posibilitatea de a-mi publica scrierile undeva. Sunt conștient că sute de site-uri oferă această posibilitate, însă aș dori ceva mai mult. Ceva, poate, mai dur și cu mai multă expunere.

Aveți, poate, ceva sugestii? Cât vine vorba de bani, sunt dispus a plăti câțiva lei pentru o publicare, însă nu m-aș băga în teritorii de sume mari.

Mulțumesc în avans.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poti publica pe gratis in forumurile scriitorilor, la cenaclurile literare locale din orasul tau, sau pe un blog ori grup personal, de pe internet.
In ce priveste publicarea scrierilor, va trebuii sa contactezi editurile si sa te intelegi cu ei asupra platilor ca sa te publice.
O alta varianta este sa scrii o carte sau sa aduni povestirile intr-un volum pe care-l publici la o anumita editura, care este posibil sa aiba deja contracte cu librariile, de distribuire a cartii.
Nu-i ieftin deloc, costand cateva mii de euro pentru asta.
Dar decizia iti apartine, in functie de ce gasesti tu local si ce ti se pare mai avantajos, pentru posibilitatile tale materiale.

| Lukasssz a răspuns:

Daca era asa simplu, eram toti scriitori.

| Mirel4412 a răspuns:

Ce scrieri vrei sa publici? Despre ce subiecte sunt scrierile astea? La cine vrei sa ajunga mesajul tau? Da-mi un exemplu de site unde ai vrea sa ti publici munca, nu inteleg din context ce ai si unde vrei sa ajunga.

Tu vrei sa faci ceva mare, dar nici nu stii sa te exprimi.